- PUBLICITAT -

 

L’any passat quan va començar el mes de juny, quan començava l’estiu climatològic ja estàvem més que farts de la calor.

Enguany, després d’un inici de primavera càlid i sec, ha canviat el guió i la pluja i les tronades han cobrat protagonisme impedint també que haja fet molta calor fins ara.

PUBLICITAT

Vos preguntareu, com serà el mes de juny?

Tot apunta que de moment continuarà sense fer massa calor i que les tronades estaran ben presents els primers dies de juny.

Com a mostra el dia de hui. No tardaran a formar-se les primeres nuvolades allà cap a migdia a les muntanyes de l’interior que de vesprada descarregaran amb intensitat forta a les comarques de ponent de la meitat sud del País Valencià, on localment podran anar acompanyades de pedra.

De forma puntual podrà escapar-se algun núvol cap a l’est arribant a les comarques centrals. La probabilitat que toquen la costa serà baixa.

Demà divendres també començarem el dia amb sol, però no tardarem a notar com s’ennuvola el cel. Núvols d’evolució que ens obligaran a fer seguiment de les tronades que de nou afectaran preferentment l’interior.

Les temperatures tendiran a pujar lleugerament al centre del dia.

Sense canvis arribarem al cap de setmana. És a dir, que els ruixats i les tronades també determinaran l’oratge del primer cap de setmana de juny i segurament de l’inici de la setmana que ve.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -