- PUBLICITAT -

CN | Milar Gandia

Milar Gandia presenta la seua promoció més esperada: la Setmana Extra. Des del 10 fins al 30 de juny, els clients podran aprofitar una selecció exclusiva de productes tecnològics a preus immillorables.

Una Experiència de Compra Completa

A Milar Gandia, no només trobaràs les millors ofertes, sinó també una experiència de compra incomparable. Aquest mes, t’oferim una gamma excepcional de productes perquè gaudisques de les últimes novetats al millor preu.

FOLLETO_SEMANA_EXTRA_JUNIO_2024_PVP_(6)-compressed

Atenció al client de primera

La nostra prioritat és brindar-te la millor atenció al client. El nostre equip està disponible per assessorar-te i ajudar-te a triar el producte que millor s’adapte a les teues necessitats. Ens esforcem per proporcionar un servei personalitzat i de qualitat.

Servei a domicili

Perquè pugues gaudir de la teua nova tecnologia sense preocupacions, oferim un servei a domicili complet. Ens encarreguem de portar, instal·lar i explicar-te el funcionament del teu nou producte directament a casa teua.

Recollida d’electrodomèstics vells

Si tens un aparell vell que ja no utilitzes, no et preocupes. Nosaltres ens encarreguem de recollir-lo i dipositar-lo en un gestor de residus autoritzat, assegurant un maneig responsable i ecològic dels residus electrònics.

Finançament Personalitzat

Per fer la teua compra encara més accessible, posem a la teua disposició un pla de finançament personalitzat amb còmodes terminis de pagament sense interessos. Volem que gaudisques de la tecnologia sense complicacions financeres.

Confia en Milar Gandia

A Milar Gandia estem ací per fer la teua vida més fàcil i còmoda, oferint-te les millors solucions amb les últimes novetats del mercat. Confia en nosaltres per a totes les teues necessitats d’electrodomèstics i tecnologia. No perdes l’oportunitat d’aprofitar les nostres ofertes exclusives durant la Setmana Extra!

Visita’ns a Milar Gandia i descobreix com podem ajudar-te a trobar la solució perfecta per a tu.

Carrer Ravalet, 27 – Castelló (València)

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací