- PUBLICITAT -

 

Aquest cap de setmana arranca el campionat autonòmic d’escala i corda a casa per a l’equip del CPV Castelloner, categoria 3B, format per Jesús, Edu i Carles, al triquet de Castelló, aquest equip va debutar el passat diumenge 8 de gener a Moixent, imposant-se a Les Alcusses Moixent B per 35-60.

Moixent, 8 de gener de 2023
Fotos: Partida escala i corda de la setmana pasada – Equip CPV Castelloner 3A format per Pepe, David i Javi

La passada setmana comença aquesta edició de 2023, del campionat autonòmic d’escala i corda, un campionat amb un gran prestigi dins del món amateur de la pilota valenciana, més de 80 equips distribuïts en diverses categories juguen els títols.

PUBLICITAT

Cal recordar que l’any passat el CPV Castelloner va obtenir el títol de 4a Categoria enguany intentaran revalidar el títol en tercera categoria. El club castelloner compta amb dos equips en diferents categories, un que juga en 3A format per Pepe, David i Javi i l’altre categoria 3B format per Jesús, Edu i Carles que es el que juga aquest cap de setmana al triquet de Castelló.

La segona jornada de l’equip de 3B serà un derbi enfront de l’equip del CPV Alberic que es jugarà al trinquet de Castelló el diumenge 15 de gener de 2023, a les 09.30 h, uns vells coneguts que ja s’han enfrontat en alguna ocasió i que de segur que faran que siga una partida molt ajustada.

Per altra banda, l’equip de 3A del CPV Castelloner jugarà la seua pròxima partida el dissabte 14 de gener de 2023, a les 17.00 h a Sueca, Javi, Poveda i David enfrontaran al CPV Xúquer de Sueca. Continuant l’aventura per a jugadors que ja saben que és alçar el trofeu de campions i lluitaran per tornar al més alt.

Notícia relacionada de la 1a jornada: Els equips del CPV Castelloner guanyen les primeres partides del campionat autonòmic d’escala i corda.

CN amb la pilota valenciana, amb el CPV Castelloner

- PUBLICITAT -