- PUBLICITAT -

Comencem el dia amb sol però a l’espera de tronades intenses per a aquesta vesprada

CN | Jordi Payà

Les tronades ens acompanyen des de primera hora del dia. Aquesta vesprada es faran més generals afectant bona part del nord i de l’interior de la Comunitat i obriran la porta a un oratge més inestable per a bona part del que queda de setmana.

PUBLICITAT

El dia ha començat amb sol i oratge estable a l’espera de tronades intenses per a aquesta vesprada. Cap a migdia creixeran els núvols amb energia i fins i tot podran registrar-se els primers ruixats a l’interior de València i de Castelló, però no serà fins entrada la vesprada quan les pluges siguen localment intenses i fins i tot puguen vindre acompanyades de pedra.

Les temperatures no patiran canvis a la nit, però podran pujar al centre del dia afavorint encara més el creixement de les nuvolades.

Demà dimecres ens espera un dia gris, ben carregat de núvols des de primera hora, però només de forma puntual i aïllada es registrarà algun plugim dèbil. Tindrem, per tant, un dia amb més núvols que pluja i temperatures un poc més baixes tot i que l’ambient serà ‘bascoset’.

De vesprada també creixeran al nord núvols d’evolució i caldrà seguir la seua activitat i trajectòria.

L’oratge incert i insegur es mantindrà els dies següents amb més núvols dijous al sud on es registraran pluges dèbils, un dia gris divendres amb ambient més fresc i precipitacions de més entitat que avançaran de sud a nord, i dissabte començarem el cap de setmana pendents d’una borrasca atlàntica que mantindrà l’oratge variable, però tot indica que poc plujós.

Tingueu un bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací