- PUBLICITAT -

Oratge primaveral per als pròxims dies | vídeo |

CN | Jordi Payà

Fins ara estava fent massa calor i des de fa uns dies sembla que fa el que toca tant pel que respecta a les temperatures com al comportament de l’atmosfera.

La calor no apreta massa i les tronades ens porten de cap als que ens dediquem a fer previsions.

En els pròxims dies pluges – Joanjo Puertos

Ahir tinguérem ruixats de matí i tronades de vesprada, i hui el matí serà més estable, però a les capes altes de l’atmosfera queda inestabilitat com per fer créixer els núvols amb energia a la meitat nord del País Valencià.

PUBLICITAT

Les temperatures quedaran més curtes que ahir, però no serà obstacle perquè el sol aporte energia als núvols i acabe afavorint la formació de tronades.

Demà dijous es deixarà sentir el ponent que serà l’encarregat de dissipar la nuvolositat i de fer pujar les temperatures que a primera hora seran més fresques.

De vesprada es veuran núvols de tempesta, però difícilment tocaran territori valencià.

Però l’oratge que més m’agrada és el que marquen les previsions a partir de divendres quan les tronades seran de nou protagonistes, però serà dissabte i diumenge quan més ens interessa que es complisquen les previsions perquè donen pluges generals i ens vindria molt bé eixa pluja per pal·liar un poc la sequera que patim.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací