INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Cinema d’Estiu 2019.

Aquest dijous continuem amb el Cinema d’Estiu. A la plaça de l’Om, 22.00 h.

Bohemian Rhapsody

‘Bohemian Rhapsody’ és una celebració del grup Queen, de la seua música i del seu singular cantant Freddie Mercury, que va desafiar estereotips per a convertir-se en un dels showmans més volguts del món. El film plasma el meteòric ascens de la banda a l’olimp de la música a través de les seues icòniques cançons i el seu revolucionari so, la seva crisi quan l’estil de vida de Mercury va estar fora de control, i la seua triomfal reunió en la vespra del Live Aid, en la qual Mercury, mentre sofria una malaltia que amenaçava la seua vida, lidera a la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. Reflecteix així mateix com es va cimentar el llegat d’una banda que sempre es va assemblar més a una família, i que continua inspirant somiadors i amants de la música fins als nostres dies.

A més a més, com a novetat d’enguany, a cada sessió projectarem un curt de la MICE 2019; aquest dijous visualitzarem el curt “Saves Humaila” de IES EL QUINT, Riba-Roja de Túria, València

PUBLICITAT

#Saveshumaila

En una societat acostumada a mostrar-se a través de les xarxes socials no és tan fàcil enfrontar-se a la realitat, plena d’obstacles i dificultats.

- PUBLICITAT -