- PUBLICITAT -

 

Com diria la tornada de la cançó ‘Al fin lo conseguísubirme a la…’ del gran Tino Casal allà pels anys huitanta, i després de més de vint anys amb la idea al cap i els diferents intents ja puc dir que no forme part de l’Església Catòlica.

Ara fa més de vint anys que a partir de certs moviments nacionals que tenien ressonància en programes de Ràdio 3 com el ‘Trebede’ (d’Iñaki Peña) programa que va ser un dels altaveus nacionals per a poder fer ixes reclamacions que en altres llocs simplement ni s’anomenaven, em va entrar en el cap exercir el dret a l’Apostasia i renunciar a la fe Cristiana que tant arrelades tenim a la nostra societat.

No tinc documents d’aquella època, però la resposta fou negativa en tot moment, fins i tot he somiat en algun moment anar a missa i trencar el Ciri Pasqual, cosa que si haguera fet, segur que haguera acabat al ‘trullo‘.

PUBLICITAT

Afortunadament ‘el que la sigue, la consigue’, per mitjà del meu fill al qual també vaig batejar – a quina mala hora- em va arribar la possibilitat de poder reiniciar el procés d’Apostasia.

Apostasia solicitud
Document sol·licitud

Davant el silenci de l’Arquebisbat vaig fer una reclamació a l’Agència Espanyola de protecció de Dades pel mes de novembre amb la resposta… ‘La agencia no és competente para valorar la atención, por parte de la Iglesia Católica, de las solicitudes de Apostasía’.

LPD
Document LPD

Com diria Don Quijote de la Mancha ‘amigo Sanchocon la Iglesia hemos topado’
Finalment tot i les amenaces de morir en l’infern i abandonat de la mà de Déu, hui he rebut la notificació per part de l’Arquebisbat que des del passat 29 de desembre de 2020 -amb la pura casualitat de què eixe dia és el meu Sant- del fet que ja no estic batejat i per tant ja no forme part de l’Església Catòlica.

Apostasia OK
Document Apostasia aprovada
- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.