INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El butlletí de informació de l’Ajuntament de Castelló ‘El Miragall’ publica les següents convocatòries:

Convocatòria pública per a la provisió temporal en Comissió de Serveis d’Agents de Policies Locals

Convocatòria pública per a la provisió de 5 places d’Agents de la Policia Local que actualment es troben vacants, pertànyer a l’escala d’Administració especial, subescala especials, classe: Policia Local, Grup C, Subgrup C-1 nomenades en la RLT: FPOLO-005. El termini és de 5 dies hàbils des de la publicació al Butlletí Oficial de la Província.

El termini per a presentar la documentació és des del 19/11/2020 fins al 25/11/2020 (ambdós inclosos).

Piqueu ací per veure la resta de documents

Anunci sobre convocatòria per a la provisió en propietat de 3 places de tècnic/a d’educació infantil

Anunci sobre convocatòria per a la provisió en propietat de 3 places de tècnic/a d’educació infantil en qualitat de laboral fixe mitjançant Concurs-Oposició de l’Oferta Pública d’Ocupació 2020

S’obri el termini per a la presentació d’instàncies de la convocatòria per a la provisió de 3 places de tècnic d’educació infantil en qualitat de laboral fixe, per a l’Escoleta Infantil Municipal, de l’Oferta Pública d’Ocupació 2020 mitjançant Concurs-Oposició Lliure. El termini de presentació d’Instàncies és de 20 dies hàbils des de la publicació al Butlletí Oficial de l’Estat.

PUBLICITAT

El termini és des del 19/11/2020 fins al 18/12/2020.

Les persones que han presentat ja les instàncies en ser considerades fora de termini, deuran tornar a presentar la instància i per a no adjuntar de nou els documents, farà falta fer referència al número de registre de la Instància anterior (per a considerar la data d’efectes vàlida).

Piqueu ací per veure la resta de documents

Anunci sobre convocatòria per a la provisió en propietat d’1 plaça de mestre/a d’educació infantil/Direcció

Anunci sobre convocatòria per a la provisió en propietat d’1 plaça de mestre/a d’educació infantil/Direcció en qualitat de laboral fixe mitjançant Concurs-Oposició de l’Oferta Pública d’Ocupació 2020

S’obri el termini per a la presentació d’instàncies de la convocatòria per a la provisió d’1 plaça de mestre/a d’educació infantil/Direcció en qualitat de laboral fixe, per a l’Escoleta Infantil Municipal, de l’Oferta Pública d’Ocupació 2020 mitjançant Concurs-Oposició Lliure. El termini de presentació d’Instàncies és de 20 dies hàbils des de la publicació al Butlletí Oficial de l’Estat.

El termini és des del 19/11/2020 fins al 18/12/2020 (ambdós inclosos).

Les persones que han presentat ja les instàncies en ser considerades fora de termini, deuran tornar a presentar la instància i per a no adjuntar de nou els documents, farà falta fer referència al número de registre de la Instància anterior. (per a considerar la data d’efectes vàlida).

Piqueu ací per veure la resta de documents

Font: – Ajuntament de Castelló
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací