- PUBLICITAT -

 

Encara no has participat en els Pressupostos Participatius “Decidim Castelló”? Encara estàs a temps. Fins a aquest pròxim diumenge, 26 de setembre de 2021, pots presentar les teues idees per a millorar el futur del nostre poble.

Recorda que tens dues modalitats. Mitjançant les Urnes Participatives que es troben tant a l’Ajuntament, a la Biblioteca i al Mercat Municipal; o mitjançant el següent formulari:

Si vols més informació accedeix al Portal de Participació Ciutadana o contacta’ns. Entre tots i totes construïm el futur Castelló.

Els Pressupostos Participatius Decidim Castelló es realitzen gràcies a la subvenció en matèria de promoció de la Participació Ciutadana que ofereix la Diputació de València conjuntament amb la Generalitat Valenciana.

PUBLICITAT

#ParticipacióCiutadana #CastellóSom #GovernObert

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Espere que Tota persona que tiga una discapasita funcional rruduida i que estiga a casa es Pere que a Castelló es posen un puesto com el trébol per a formar a persones en discapasita per a poder treballant o en una en presa de Castelló o de forma

Comments are closed.