- PUBLICITAT -

El cantautor de Cocentaina llança el tema just abans que comence l’Any Estellés

CN | DiariLaVeu.cat | Sebastià Carratalà

El cantautor de Cocentaina (el Comtat), Andreu Valor, estrena aquest divendres el remix fet pel DJ Michel Senar del tema «Ací em pariren» amb textura electrònica. D’aquesta manera, des de les 00:00 h es pot escoltar en totes les plataformes digitals aquest tema amb lletra de Vicent Andrés Estellés.

Andreu Valor vol que els seus seguidors se la descarreguen gratuïtament i la compartisquen aquest Nadal. «Un regal per a iniciar unes bones festes», remarca. També poden gaudir d’un videolíric que permet «cantar-la o aprendre-la mentre l’escoltes o balles», explica.

Aquesta iniciativa, assenyala el músic, «és una manera original de trencar fronteres». «La poesia d’Estellés a una discoteca? Per què no?», pregunta. Més encara, recorda, ara que s’acosta el 2024, l’Any Estellés, ja que es commemorarà el centenari del naixement del poeta de Burjassot.

PUBLICITAT

Campanya de la Coordinadora Pro-Fundació Estellés

A principis de novembre, la Coordinadora Pro-Fundació Estellés va fer públic el logo i la campanya «Cent d’Estellés» i va comunicar que preparava el seu espai web per aplegar totes les activitats que tinguen com a objectiu commemorar els 100 anys del poeta.

L’entitat va remarcar que «davant la situació política al País Valencià, gens favorable a reivindicar i homenatjar els nostres referents culturals», demana a la societat civil que «no es quede parada». «Insistim que cal lluitar per la nostra llengua i cultura i, si no ho fa l’administració pública, ho farem nosaltres». Per això, encoratja «la població civil, col·lectius i associacions de tota mena a sumar-se a la campanya “Cent d’Estellés” i a organitzar activitats a cada barri i a cada poble per fer de l’any 2024 l’any Estellés».

Logo de la campanya «Cent d’Estellés»

Formen part de la Coordinadora Pro-Fundació les següents entitats: Associació Cultural El Bassot, Acció Cultural del País Valencià, Associació Kulturcrítics del País Valencià, Col·lectiu Ovidi Montllor de Músiques del País Valencià, Escola Valenciana i Fundació Sambori, El Tempir d’Elx, Ateneu de Bétera, 1 Entre tants, Associació Escriptors en Llengua Catalana, PEN català.

La Coordinadora convida tots aquells col·lectius que tinguen previst fer actes que s’hi posen en contacte mitjançant correu electrònic profundacioestelles@gmail.com.

- PUBLICITAT -