INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El pròxim divendres 28 d’agost de 2020 a les 22.00 h, a la placa de l’Ajuntament de Castelló, teatre infantil en clau de clown.

Ameba Teatre ens oferix el seu espectacleEL DIA DE RAMIRO’: Ramiro és un saltamartí tan negat com indecís i divertit; una matinada decidix eixir de la seua caixa i emprendre un viatge de tot un dia; quines aventures viurà?

Cal recordar!!!

Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle.

PUBLICITAT

Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquets espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací