- PUBLICITAT -

 

La segona part de la setmana, farà més calor, però amb el llevant es farà més suportable

CN | Jordi Payà

No li podem demanar miracles a l’estiu, però podem agrair que no bufe ponent perquè amb llevant, tot i que l’ambient és més bascós, es viu millor.

La calor se suporta millor quan bufa llevant i, encara que entre hui i dissabte tornaran a pujar les temperatures, es mantindran en valors propis per l’època.

PUBLICITAT

Els núvols seran més abundants i podran deixar alguna gota al litoral de les comarques del nord del País Valencià durant el matí. Es desfaran i deixaran pas al sol al centre de la jornada afavorint un ascens tèrmic. De vesprada creixeran ennuvolades a les muntanyes del nord, on pot arribar a quallar alguna tempesta.

Demà divendres apretarà de nou la calor amb màximes de vora 40 graus al centre i per l’interior, i acostant-se als 35 graus en punts de la costa. Tret d’alguns núvols a la costa de matí i de quatre núvols de vesprada a les muntanyes del nord el dia estarà totalment dominat pel sol.

Dissabte també serà un dia de sol i de calor, però tant diumenge com dilluns el llevant s’encarregarà de nou de portar núvols, ruixats dèbils a la costa i de deixar les temperatures més baixes.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -