- PUBLICITAT -

 

Foto Fòrum Castelló

Soc Lorena Gilabert

La meua afició a la fotografia em ve des de ben menuda, ja que a casa, el meu pare, ja ens duia a fer “excursionetes” amb la seua Vitoret sempre a punt. Ací és on em va començar a mi el “cuquet” per les fotos.

PUBLICITAT

Anys després vaig començar a tindre les meues pròpies càmeres que, naturalment, anaven evolucionant amb el temps fins al dia d’avui.

En formar-se, fa ja cinc anys, l’associació de Foto fòrum em convidaren a formar part, i com no, immediatament vaig dir que sí. Ahí he aprés moltes coses amb l’ajuda de tots els companys, als quals els done les gràcies perquè no és tan fàcil. No és sols apretar un botó, cal tindre ull.

Aquesta xicoteta exposició, tal com s’anomena, “AMB ELS MEUS ULLS”, és el que veig jo dia a dia, amb les meues caminades, amb les eixides amb els companys i amb els coneixements que he anat adquirint al llarg del temps.

Per a mi la fotografia és vida, és una via d’escapament, i com no, és una forma de capturar moments per a guardar records. Els nostres records. I simplement perquè, pel fet important de veure el que resulta invisible a la resta.

Quina foto és la meua preferida? Sempre la que faré demà.

L’exposició fotografia “amb els meus ulls” estarà tot el mes d’abril al mercat de Castelló, el dissabte 1 d’abril a les 20.00 h durem a terme la inauguració.

- PUBLICITAT -