- INFORMACIÓ -

Amb ponent i temperatures més altes comencem la setmana

El xicotet front de núvols que està travessant el País Valencià encara mantindrà el vent de component oest i farà pujar les temperatures. La nuvolositat serà més abundant, però no aconseguirà fer baixar les temperatures, que de nou se n’aniran als 30 graus en molts observatoris de la costa i del sud.

PUBLICITAT

El pas del front farà canviar la direcció del vent a nord-oest (mestral), afavorint un descens tèrmic que portarà les temperatures a marcar valors més propis per l’època. Demà les temperatures més altes quedaran al voltant dels 25 graus i al nord i a l’interior tornaran a quedar per davall dels 20 graus.

El vent bufarà «fortet» al nord, amb ratxes que podran superar els 80 km/h, però al centre i al sud no bufarà amb tanta contundència per la qual cosa les poblacions falleres podran fer la «plantà» sense massa complicacions.

Dimecres encararem la recta final de la Magdalena i anirem cap als dies grans de les Falles amb oratge estable i amb temperatures que, encara que dimecres quedaran més baixes, es recuperaran dijous i divendres.

Hui en dia les previsions donen un augment de la inestabilitat a partir de divendres i, per tant, caldrà estar atents a l’evolució dels mapes de cara a la recta final de la setmana.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací