- PUBLICITAT -

 

Ens complau fer-vos arribar un material fruit del treball de les últimes setmanes, on hem invertit tota la il·lusió a més del compromís per la igualtat que ens caracteritza: “AMB A D’ALCALDESSA”. Un projecte audiovisual on la participació social i política pren protagonisme sobretot entre la joventut, a més de fomentar l’autonomia i treballar les ferramentes d’investigació virtuals, generant coneixement i divulgant-lo de manera original i ràpida a la resta de la ciutadania. Un altre dels principals propòsits ha sigut el de connectar, principalment la joventut amb la realitat política i social del municipi, a més de conèixer quins recursos i accions es desenvolupen en matèria d’igualtat així com treballar l’escletxa de gènere a l’àmbit polític.

PUBLICITAT

Ací baix teniu un podcast realitzat per l’Agencia d’Igualtat i Convivència de la Ribera, on els usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Municipal ‘El Castellet’  formulen preguntes a l’alcalde, Òscar Noguera i a la regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat, Lola Soler sobre igualtat i violència de gènere.

“AMB A D’ALCALDESSA” és una acció que té la intenció de continuar la seua petjada per tota la comarca, plantant llavor d’igualtat i donant veu a qui la necessite, per tant; ens trobarem pel camí en futures converses.

¡Unides i units fem comarca igualitària!

Agencia d’Igualtat i Convivència de la Ribera

| GALERIA | El COM contra la violència de gènere – ENTREVISTES

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -