- INFORMACIÓ -

 

I.E.S. VICENTE GANDIA
DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ FÍSICA
DIA DE LA DONA
8 MARÇ 2022

PUBLICITAT

L’alumnat de 4t E.S.O., en l’assignatura d’Educació Física ha realitzat un treball coreogràfic d’expressió corporal per a transmetre quatre idees bàsiques en el Dia de la Dona.

La primera és la IGUALTAT. Igualtat de drets i d’oportunitats en qualsevol àmbit de la vida, el laboral, el d’oci i entreteniment i especialment l’esportiu, on seria desitjable que deixara d’haver esports considerats masculins i femenins que porten a concepcions pejoratives als xics que vulguen practicar ballet, natació sincronitzada o patinatge artístic o a les xiques que vulguen practicar rugbi, halterofília o motocròs.

La segona és la INCLUSIÓ. Aquesta paraula ens obri els ulls a la tolerància i al respecte per les diferències dels altres. En una societat evolucionada tots i totes tenim cabuda i podem desenvolupar la nostra potencialitat independentment de les nostres característiques personals. Per què excloure a les persones per ser diferents si tots som igual de diferents?

La tercera és la DIVERSITAT. Diversitat cultural, sexual i d’opinió entre altres, reconeixent que la diversitat enriqueix la societat.

La quarta és la SORORITAT, és a dir, la solidaritat entre dones, especialment davant de situacions masclistes, situacions que no existirien si hi haguera una consciència col·lectiva d’igualtat, d’inclusió i de diversitat.

Gràcies per la vostra participació. Enhorabona!

IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -