- PUBLICITAT -

Una iniciativa inclusiva i emotiva uneix alumnes de Primària i Secundària en una experiència única, alumnat del CEIP Severí Torres, el CEIP 9 d’Octubre i l’IES Vicente Gandia gaudeix de compartir una jornada de convivència musical

Fotos enviades per CEIP 9 d’Octubre de Senyera

CN | CEIP 9 d’Octubre

L’alumnat del CEIP Severí Torres, el CEIP 9 d’Octubre i l’IES Vicente Gandia, s’ha reunit aquest divendres, 7 de juny, per portar endavant la posada en escena musical corresponent al Pla de Transició entre l’Etapa Primària i Secundària, sent aquesta una de les activitats més esperades per l’alumnat.

Els centres públics d’Educació Infantil i Primària de Castelló i Senyera, han gaudit d’una experiència conduïda pels companys i companyes de 1r d’ESO de l’institut castelloner que, aquest curs, ha consistit en la representació cantada i amb llenguatge de signes d’una part de l’obra musical “Lluna Mediterrània” del compositor T. Aparicio.

Es tracta d’una representació musical que busca defensar l’expressió inclusiva i el gaudir de les emocions compartides a través d’una lletra que ens transmet idees de pau, unió, amistat i confiança en les pròpies qualitats personals.

PUBLICITAT

S’han realitzat tres posades en escena, una en cada centre educatiu, coordinades pel professorat de música dels tres centres i gaudides com a públic per l’alumnat i professorat de la resta de nivells dels centres.

La música sempre és punt d’unió i, en una etapa com l’arribada de l’adolescència, ajuda a expressar emocions, gaudir de les pròpies possibilitats musicals i viure l’experiència motivadora que suposa realitzar un concert o posada en escena per a un públic.

El professorat de música del CEIP Severí Torres, CEIP 9 d’Octubre i l’IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací