- PUBLICITAT -

 

És la conclusió que s’obté davant les fotos rebudes aquest matí de diverses fonts i que sols uns quants no respecten la resta i fan el que volen sense pensar en els altres.

En una situació normal els amants de la naturalesa o la ciutadania respectuosa amb el medi quan es troben amb aquest panorama sols senten indignació i impotència, però a més a més estem en una situació d’alarma sanitària i aquesta gent que actua d’aquesta manera sols pot esperar la màxima repulsa per tota la ciutadania i si algú sap qui són caldria denunciar-ho.

PUBLICITAT

La conseqüència del vandalisme que s’ha estés més enllà del cas urbà, i la creença d’alguns veïns del poble que els paratges naturals com la Font Amarga són per fer el que ells vulguen és errada. La realitat és que entre els uns i els altres aconseguiran fer-nos creure que no es pot fer res per tractar d’evitar aquests actes vandàlics i insolidaris.

Moltes vegades parlem dels responsables dels espais naturals, i reneguem d’ells i diem que és excessiu els sistemes que utilitzen i que impedeix l’accés a alguns llocs a persones que només volen gaudir de la naturalesa i són respectuoses amb ella, però als llocs on no es prenen mesures creix el fem, les destrosses, i fins i tot els atacs a la fauna i flora, cal recordar que aquest espai és realment una icona per a Castelló, per la qual cosa és molta la gent que acudeix cada cap de setmana, i lògicament, hi ha de tot, però Castelló es mereix tindre un espai així i entre tots hem de cuidar i estar pendent d’ell i denunciar aquells que sols volen destruir.

Aquests sols són unes quantes fotos de les dues dotzenes que he rebut!!! Gràcies a la gent que participa en CN per denunciar aquests fets.

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Jo pense que la gent esta no es de Castelló, els castelloners i castelloneres estimen molt este lloc

Comments are closed.