- PUBLICITAT -

CN | Aida

L’Ajuntament informa, a través d’El Miragall, que, a causa de les previsions de pluja que impedeixen la preparació i actuació de Dani Miquel, la festa destinada als xiquets i xiquetes s’ajorna fins a nou avís.

 


El parc de l’Estació es convertirà en el centre de la festa i la música aquest divendres 16 de febrer a les 15.30 h, per als escolars de Castelló es preparen per a una celebració única: el Carnestoltes Escolar amb Dani Miquel.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos – Dani Miquel al Teatre Ideal

Aquesta iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Castelló i destinada als centres educatius del poble, promet ser una vesprada plena de diversió i entreteniment per als més menuts i menudes. L’esperada actuació de Dani Miquel, reconegut músic infantil valencià, serà el plat fort de la festa.

PUBLICITAT

Amb l’objectiu de fomentar la cultura i la participació en activitats artístiques, aquest Carnestoltes Escolar busca crear un espai d’unió i diversió per a tots els membres de la comunitat educativa.

Els alumnes dels diferents centres educatius de Castelló tindran l’oportunitat de gaudir d’una vesprada única, en la qual la música, el joc i la imaginació es fusionaran per crear records inoblidables.

Per tant, des de CN vos recomanen a unir-se a aquesta festa i celebrar el Carnestoltes amb la música contagiosa de Dani Miquel i l’energia del món educatiu de castelloner.

- PUBLICITAT -