- PUBLICITAT -

 

Atenció!!! Ajornat fins al dijous, 31 d’agost


CN | Aida

L’estrena tindrà lloc demà dijous al nostre poble. L’esperat documental “Jocs, contes i cançons. Redescobrint la nostra cultura popular” es projectarà a la plaça de l’Om, a partir de les 22 hores.

El treball, que ha estat dut a terme per joves del nostre poble amb la col·laboració de l’Associació Cultural Tabalà, s’insereix en un projecte més ampli que busca rescatar i preservar les nostres tradicions i el nostre patrimoni cultural. Aquest documental és fruit d’una extensa recerca, que inclou entrevistes a unes 25 persones de Castelló, i un total de 20 hores de gravacions.

Jocs i Contes Tabala – Fotos Ulisses Ortiz

Després de veure el documental, molts veïns es veuran reflectits i es recordaran de cançons i jocs de la seua joventut. Segons el Facebook de Tabalà, “alguns d’ells ja ens han comentat que reconeixien una cançó interpretada per Mati Borja. I això ens fa pensar: ¿Quant de la nostra cultura popular es perd amb el temps i quanta es manté en la memòria col·lectiva?”

Recomanem a tota la ciutadania i amants de la nostra cultura a assistir a aquesta estrena, on podran redescobrir aquesta riquesa cultural i recordar o conéixer els jocs, contes i cançons que han format part de la història i identitat de Castelló.

No us perdeu aquesta oportunitat única de connectar amb les arrels de la nostra terra! Ens veiem demà a la plaça de l’Om!

- PUBLICITAT -