- PUBLICITAT -

Aitana Oliver Ferrús i Cañero OH, medalla d’or en el Campionat de Doma Clàssica de la Comunitat Valenciana en la categoria C-Juvenil 0*

El binomi format per Aitana Oliver Ferrús i el seu cavall Cañero OH ha conclòs la temporada amb uns resultats que ni en el millor dels seus somnis s’imaginaven a principi de temporada.

El 24 i 25 de novembre es va celebrar la final de la ‘Liga Doma Clásica de la Federación Hípica Comunidad Valenciana’ a les instal·lacions de MET Oliva Nova (Oliva). Aitana i Cañero, després d’haver participat en cinc de les proves puntuables de dita lliga i d’haver guanyat totes elles, afrontà la final de la lliga en primera posició. El binomi va obtindre la més alta qualificació en les dues ‘reprises’ realitzades tant el dissabte com el diumenge proclamant-se campions de la ‘Liga Doma Clásica de la Federación Hípica Comunidad Valenciana’ en la categoria C-Juvenil 0*.

PUBLICITAT

Només dues setmanes més tard, els díes 8 i 9 de desembre, l’equip de doma David Escrivà, es va traslladar a les instal·lacions del Centre Hípic Vargas i Cutillas (Elx), per a competir en la final del Campionat de Doma Clàssica de la Comunitat Valenciana 2018, d’on eixirien els campions autonòmics de doma Clàssica de les diferents categories.

Aitana i Cañero van trobar l’equilibri durant els dos dies, van demostrar la bona compenetració del binomi, van aconseguir la primera posició en les dues proves i per tant, la medalla d’or en la seua categoria junt amb el nomenament de Campions Autòmics de Doma Clàssica de la Comunitat Valenciana Juvenil 0* 2018.

Enhorabona Aitana i Cañero per demostrar que amb treball i il·lusió es poden aconseguir els objectius. Ara a preparar la temporada 2019 amb nous reptes.