- INFORMACIÓ -

 

Ahir dissabte 18 de juny de 2022, es va realitzar una sessió de cinefòrum, per commemorar el mes de l’orgull

PUBLICITAT

Durant la sessió es van projectar 4 curts i en acabar cada curt es va obrir un xicotet debat amb el públic assistent.

L’acte va començar amb unes paraules de la regidora de la Dona i Igualtat Lola Soler, presentant i agraint als quatre membres de Gailes la seua presència, que no sols van explicar amb detall moltes coses interessant, també ens van contar experiències pròpies, viscudes en primera persona.

Aquest acte és un més programat en juny per la regidoria, aquest mes és el mes de l’orgull, moment que s’intensifiquen les reivindicacions dels drets de les persones LQTBIQ+, defensar la diversitat afectivosexual i continuar lluitant per crear una societat més tolerant i inclusiva.

Fer-ho mitjançant el cinema i la cultura és una bona iniciativa de l’Associació Gailes. Per això des de la Regidoria de la Dona i Igualtat hem impulsat una sessió de cinefòrum per a tota la ciutadania.

Durant el cinefòrum es van projectar quatre curtmetratges tots de temàtica LGTBIQ+, cal ressaltar que un d’ells ha sigut el guanyador del Festival Mira. Per motius tècnics, la paraula, els comentaris i el debat expressant per cadascú dels membres assistents la seua opinió va tindre una notable presència durant l’activitat.

Gràcies a totes i tots els assistents per participar.

| GALERIA | Cinefòrum per commemorar el mes de l’orgull 2022 – LGTIQ+

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací