- PUBLICITAT -

Agraïment a Castelló i als Comerços adherits per la seua participació en la Campanya ‘Enamorats del Comerç i Serveis’

CN | Aida | ACC

Després de l’èxit de la campanya ‘Enamorats del Comerç i Serveis de Castelló’, l’Associació de Comerciants de Castelló (ACC) desitja expressar el seu profund agraïment al poble de Castelló i als comerciants i serveis de l’ACC per la seua participació entusiasta en aquesta iniciativa.

La campanya, que va coincidir amb la festivitat de Sant Valentí, va ser possible gràcies al suport incondicional de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i de l’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Comerç. Amb aquest suport, l’ACC va poder organitzar una campanya destinada a fomentar les compres locals i a reconéixer la fidelitat de les castelloneres i castelloners que compren als negocis del nostre poble.

El detall especial repartit i la decoració engalanant les nostres botigues van ser la nostra manera de donar les gràcies a tots els habitants de Castelló que confien i utilitzen els serveis dels nostres comerciants associats. A través d’aquesta campanya, vam voler ressaltar la importància de recolzar el teixit comercial local i celebrar la comunitat que fa que Castelló siga un lloc especial per viure i comprar.

PUBLICITAT

Vídeo d’agraïment

Per tant, en nom de l’ACC i de tots els comerciants participants, volem expressar un sincer agraïment a tots els castellonencs i castellonenques que ens van ajudar a fer que aquesta campanya fos un èxit. Continuarem treballant amb passió i compromís per continuar oferint iniciatives que enfortisquen el nostre comerç local i contribuïsquen al creixement del nostre estimat poble. Gràcies per la vostra confiança i suport continuat.

- PUBLICITAT -