- INFORMACIÓ -

 

Maerà d’Antella, 31 de juliol de 2022 – @Joanjo Puertos

Hui comença agost. Un mes del qual no cal esperar massa miracles perquè habitualment porta les calors més fortes de l’any, i enguany anem servits.

PUBLICITAT

Comença la setmana amb avís groc per probabilitat alta de tronades intenses i acompanyades de pedra a l’interior i nord de València.

Núvols baixos i basca a primera hora i tronades de vesprada que poden deixar pedra i pluges intenses, que en poc més d’una hora poden generar més de 20 litres. El perill: que poden vindre acompanyades de pedra.

Demà dimarts no desapareixerà del tot el risc de tronades perquè de vesprada, entre Terol i el País Valencià, es formaran núvols de tronada que poden descarregar amb intensitat moderada o forta.

El més destacat serà l’ascens de les temperatures. De fet, estarem en avís groc per temperatures entre els 35 i els 40 graus.

Dimecres baixaran les temperatures al nord però al centre i al sud es mantindran altes, sense canvis. Dimecres i dijous la probabilitat de tronades quedarà restringida al nord i divendres podran ser més generals i intenses.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací