- PUBLICITAT -

 

En l’acte de cloenda de l’Agenda Urbana «Castelló Poble 2030» van intervenir José L. Sahuquillo, director executiu d’Equàlitat, María José Sarrió, cap de Recursos Humans de l’Ajuntament de Castelló i l’alcalde, Òscar Noguera, l’encarregada de moderar la cloenda va ser Alba Folgado, consultora de Governança Pública d’Equàlitat.

PUBLICITAT

L’objectiu de la jornada era presentar el Pla d’Acció definitiu de l’Agenda Urbana “Castelló Poble 2030” dins del projecte per tractar d’aconseguir la sostenibilitat en les actuacions de desenvolupament municipal mitjançant projectes innovadors.

La cloenda l’Agenda Urbana ‘Castelló Poble 2030’ celebrada ahir dijous, 1 de setembre de 2022, va tindre lloc a l’Auditori Rex i va començar al voltant de les 19.15 h, per primera vegada fora del recinte de l’Ajuntament es va retransmetre telemàticament a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Per una banda, l’acte va consistir en la presentació de les propostes del procés participatiu del Pla d’Acció de l’estratègia. I per altra, es va informar el veïnat de les propostes definitives contingudes en l’Agenda Urbana del poble.

El projecte de l’Agenda Urbana “Castelló Poble 2030” basa la seua metodologia en l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en el municipi. Segons els organitzadors “ha suposat una innovació per a Castelló, provocant una onada de participació ciutadana durant el seu desenvolupament. La iniciativa ha comptat amb cinc eixos d’acció: Poble Pròxim, Pròsper, Inclusiu, Obert i Saludable”.

Òscar Noguera, ha manifestat la seua satisfacció amb el desenvolupament del projecte, afirmant que: “l’Agenda Urbana “Castelló Poble 2030″ s’ha focalitzat en la persecució de la millora de qualitat de vida de les veïnes i veïns del municipi, buscant transformar Castelló mitjançant la inclusió de la perspectiva ciutadana”.

Aquest esforç que s’ha realitzat ara, impulsant aquest projecte i que estava subvencionat quasi al 100%, pense que tindrà dos grans avantatges, el primer tindre un full de ruta per a fer millores en el Poble Pròxim, Pròsper, Inclusiu, Obert i Saludable i sobretot preferència per aconseguir diners i recursos d’Europa per dur-los a terme en el termini 2024/2030.

Font de part de la informació: equalitat.es

Fotos: Joanjo Puertos

| GALERIA | Cloenda Agenda Urbana «Castelló Poble 2030»

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -