- PUBLICITAT -

 

Passant prop d’ací…,

A mesura que ens acabem el calendari d’aquest intens quadrimestre, tenim programades tres activitats destacades per al mes de setembre:

Dissabte 9-S: Passeig en Bici per la Via Verda a La Barraca, per a participar amb els companys d’AMA en la seua Volta en Bici i l’esmorzar vegà i ecològic. Eixirem a les 9h del Parc de Les Basses.

PUBLICITAT

Divendres 15-S: Concentració pel Clima , 19:30h, a la Plaça Major d’Alzira, amb Xúquer Viu, el Col·lectiu de Pensionistes, nosaltres i potser l’AMA.

Divendres 22-S: Dia Sense Cotxe i a les 19h Passeig en Bici per Alzira, eixim de la Plaça Major.

Anota-ho a la teua agenda, compartix-ho i participa (per tu, per la teua salut, pel teu entorn, pels teus descendents, etc. etc.)!

La Ribera en bici

PD’: El company Màquines, al temps que passeja en bici, recull deixalles i arranca obriülls, des d’ací el felicitem i desitgem que condisca l’exemple! http://www.lariberaenbici.net/docs/Tribulis.pdf

PD”: París ha sigut capdavantera en trencar amb models socials obsolets (instauració de la I República, la Commune, Maig del 68) i la implantació d’altres més encertats i adequats als temps moderns. Seran capaços ara també de donar l’exemple que totes les ciutats necessiten? Serem capaços nosaltres de fer alguna cosa pareguda ací?

https://www.publico.es/internacional/paris-lucha-contrarreloj-crisis-climatica-y-aspira-reducir-40-del-asfalto-bajar-temperaturas.html

PD”’: NECESSITEM MATINALS BICICLETERES, NO MOTERES!  https://www.ivoox.com/mare-terra-emissio-gasos-a-l-atmosfera-audios-mp3_rf_115036255_1.html

Visita la nostra web: www.lariberaenbici.net

- PUBLICITAT -