- INFORMACIÓ -

 

Dimarts 1 de juny

PUBLICITAT

De 17.00 h a 18.30 h.
Partida de raspall al trinquet en categoria Juvenil. En aquest cas, l’equip roig estarà format per Virgi i Rosen, que s’enfrontarà a Momblanch i Sergi, de roig.

De 18.30 h a 19.30 h.
Partida professional de raspall Individual Caixabank al trinquet, que enfrontarà al castelloner Murcianet (Blau) i Ivan (Roig).

Preu a consultar a l’entrada del trinquet.

Divendres 4 de juny.

Lectures Violeta, 4a sessió.

18.00 h. Tertúlia al voltant de la lectura «El llapis màgic de la Malala» de Malala Youzafkai.

Modera la tertúlia: Carmen Juan, Agent d’Igualtat de Carcaixent.

En les Tertúlies Literàries Dialògiques (TLD) les persones es reuneixen per a dialogar i compartir sobre un llibre literari amb vessant igualitària. L’opció de les Lectures Violeta és perquè estes obres aborden qüestions centrals de la vida de les persones i que s’han de posar de manifest en la nostra societat; i perquè açò trenca amb les barreres elitistes culturals que han considerat la literatura, en general, i la lectura feminista, pròpia de determinats grups socials. Es democratitza així l’accés a la cultura per a totes les persones.

A qui va dirigit?

A xiquetes i xiquets d’entre 9 i 12 anys.

Dissabte 5 de juny.

De 10.00 h. a 14.00 h. Scape Room «La fórmula Secreta.

Comença amb nosaltres el viatge lector de l’Efecte Frankenstein d’Elia Barceló i para atenció a les pistes!

Diferents horarisper a grups entre 5 i 7 persones, entre 12 i 17 anys.

A la Biblioteca Públic Municipal «Joan Fuster», entrada pel carreró.

Diumenge 6 de juny.

12.00 Concert de Corpus de la Banda Simfònica “Lira Castellonera” de la Societat Musical.Rèquiem de Gabriel Fauré. el grup de Veus CALERMIAN amb uns quants músics i amics que formaran un cor de 30 persones dirigides per Beatriz Fernández, ens oferirà el RÈQUIEM de GABRIEL RAURÉ, una joia musical i l’obra més coneguda d’aquest compositor. a l’Auditori Municipal «Rex».

Donatiu: 3 € socis i 5 € no socis.

Dimarts 8 de juny.

De 17.00 h a 18.30 h.
artida de raspall al trinquet. Juvenils.

De 18.30 h a 19.30 h. 
Partida de raspall al trinquet. Professionals. Torneig Individual de Raspall Marra-hi vs Montner.

Dimecres 9 de juny

De 17.30 h a 19.30 h VINE A PEL TEU CARNET JOVE!
l Departament de Joventut de la Mancomunitat @joventut_riberaalta ve a expedir Carnet Jove el 9 de juny a Castelló (2n pis – Biblioteca) en horari de 17.30h a 19.30h

Divendres 11 de juny.

19.30 h. Presentació del llibre Musiescola. Premi Soler i Godes 2019.

Aquest llibre descriu els inicis i el procés de construcció i consolidació d’un projecte anomenat Musiescola; un projecte artístic i col·laboratiu que naix a les aules de música de col·legis d’Educació Primària valencians.

Al llarg de les sis edicions celebrades, hi han participat de manera directa més de 12.000 alumnes, i al voltant de 50.000 més han gaudit de les seues propostes i activitats. Al Teatre Ideal.

INTERVINDRAN:
– Pep Francés Giménez (Musiescola).
– Josep Vallés Giménez (Musiescola).
– Llúcia Garrido Rodrigáñez (Musiescola).
– Juan José Giner Cerva (Musiescola).
– Paco Muñoz (Cantautor).
– Vicent Lluís Roca (‘Edicions 96).

De 20.00 h a 22.00 h. I Ruta Noctura BTT. Ajuntament de Castelló. Iniciació, a partir de 16 anys. L’eixida tindrà lloc a les 20.00 h al Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet. El recorregut de la ruta es penjarà al web de El Miragall. Caldrà dur obligatòriament llum darrera i davantera, o frontal (mínim 400 lumens), aigua o isotònic, pack bàsic de ferramentes i càmeres de recanvi. Inscripcions limitades.

Per fer la inscripció caldrà enviar correu amb noms i cognoms a tecnicesports@castellosom.com. La ruta tindrà una duració aproximadament de dues hores.

Dissabte 12 de juny

De 09.00 h a 13.00 h.Ruta IV Volem Alt! Amb Acció Ecologista Agró.

Punt d’encontre: Pavelló Poliesportiu Municipal.

Entre el riu Albaida i el Terrer Roig, aprendrem quines són les aus més comunes de la zona i els costums. Descobrirem com les podem ajudar col·locant caixes-nius i construint menjadors. A partir de 7 anys.

Dimarts 15 de juny.

De 17.00 h a 18.30 h.
Partida de raspall al trinquet. Juvenils.

De 18.30 h a 19.30 h
Partida de raspall al trinquet. Professionals.

Dijous 17 de juny

De 19.30 h a 20.30 h: Xerrada/taller Activa’t contra les addiccions. A partir de 12 anys.

Taller sobre les addiccions que trobem hui en dia i què podem fer per no caure en elles. Impartit per la UPCCA RIBERA ALTA i la Tècnica de Joventut.

2n pis de la Biblioteca Pública Municipal «Joan Fuster».

19.00 h Audició Final de curs La lira. Que la música torne a la gent!
La Música de l’alumnat de l’Escola de Música La Lira tornarà a sonar per a la gent de Castelló. L’alumnat interpretarà temes molt coneguts de pop i rock que farà gaudir a tot el públic. Vos esperem!!

Divendres 18 de juny.

19.30 h Projecte Escena Erasmus. Projecció del documental «Aus per la finestra».

Amb motiu de la commemoració del desé aniversari del projecte, i fruit de l’estreta col·laboració amb l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, s’ha volgut documentar l’experiència de preparar una gira molt singular: la de l’any 2020, marcada per la crisi de la pandèmia de la COVID.

Per a la realització de la gira de 2020 s’ha pogut trobar un espai de convivència amb peripècies entre l’equip tècnic i la companyia. El producte final és un documental que vol mostrar la il·lusió d’uns joves amb l’esperit de fer front als temps difícils de la pandèmia i assolir l’objectiu d’arribar al seu públic per contar una història de superació.. Al Teatre Ideal

Entrada gratuïta.

Dissabte 19 de juny.

19.30 h Concert del quintet de metalls «Terra Brass».
El jove quintet de metalls ofereix un viatge musical en forma de concert, amb repertori variat i molta energia. Començant per repertori clàssic, escoltarem la fanfàrria de Paul Dukas, seguida d’un quintet de Viktor Ewald. Després, uns pasdobles ens tornaran a casa, on agafarem forces per a ballar un tango uruguaià. També recorrerem el continent americà amb un ragtime, un vals peruà i un son mexicà… i algunes sorpreses més. Se’n veniu amb nosaltres? A l’Auditori Municipal «Rex».

Entrada gratuïta.

Diumenge 20 de juny

Projecte Escena Erasmus.

“Les Europes Menudes” és un projecte escènic que arreplega l’esperit nòmada del teatre i de la representació als pobles, amb una participació activa d’estudiants acollits per la Universitat de València dins del programa Erasmus i estudiants locals. L’objectiu final d’aquesta iniciativa és establir un pont de diàleg, convivència i col·laboració entre un grup de joves europeus i la vida social i cultural de cadascú dels municipis que hi visiten, no només per a dinamitzar-la sinó per a oferir una via de possibilitats de creixement a través de la reflexió entorn al paper de la cultura.

Jornada de convivència.

L’activitat començara amb una ruta pel nucli urbà i per terme municipal on els Erasmus visitaran els diferents indrets del poble, després un dinar d’intercanvi d’experiències.

19.30 h. Escena Erasmus. Obra de Teatre: “El viatge impossible”

Sempre hem sentit curiositat per saber què hi havia més enllà de les muntanyes, de la mar, de les estreles. Hem construït la nostra història a base de viatges.

L’Europa que habitem és filla dels moviment dels antics pobladors, de les rutes dels exploradors, dels investigadors, dels emissaris, dels viatges dels soldats a les guerres, dels viatges dels pelegrins i dels estudiants que des del S. X han caminat pel continent per a ampliar els seus coneixements. Al Teatre Ideal

Entrada gratuïta.

Dimarts 22 de juny.

De 17.00 h a 18.30 h.
Partida de raspall al trinquet. Juvenils.

De 18.30 h a 19.30 h
Partida de raspall al trinquet. Professionals.

Dissabte 26 de juny.

19.00 h – L’Orquestra Filibert Estrela i la Banda Sènior, les dues agrupacions de la Societat Musical Lira Castellonera ofereixen el seu primer concert després de més d’un any. La casualitat ha volgut que tornen als escenaris aquestes dues agrupacions juntes com l’últim concert que feren el 25 de Febrer de 2020.

L’OFE ens interpretarà en dues parts, obres que són clàssiques i d’altres més contemporànies, que ens endinsaran en un estat emotiu i sensible, mitjançant el so dolç i melòdic produït per les vibracions de les cordes dels instruments dels músics, coordinats i dirigits pel seu director Pep Larrosa García.

La Banda Sènior, en aquesta ocasió us oferirà escoltar temes mítics de Queen i d’Eric Clapton. Tanmateix ens endinsarem en un viatge al passat per gaudir d’un dia al Coliseu de l’antiga Roma. I tot açò coordinat i dirigit pel seu director Adrià Alfonso Luna.

Us esperem! A l’Auditori Municipal «Rex».

Diumenge 27 de juny.

De 09.00 h a 18.00 h Paddle surf en Cullera. A partir de 12 anys.

Places Limitades. Activitat dins del programa d’activitats gratuïtes d’oci alternatiu.
Punt d’encontre: Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet.

Dilluns 28 de juny fins divendres 13 d’agost

De 08.30 a 13.30 h. Escola d’Estiu 2021

Per a xiquetes i xiquets nascuts entre el 2007 i el 2018.
Preu per setmana: 20 €. A partir del segon germà 15 €

Preus especials:

Escola d’Estiu sencera 105 €. A partir del segon germà 79 €
5 setmanes d’Escola d’Estiu 90 €. A partir del segon germà 68 €
3 setmanes d’Escola d’Estiu 57 €. A partir del segon germà 43 €

*Els preus especials no son acumulables amb les inscripcions setmana a setmana.

Inscripcions:

Fins divendres (14.00 h) anterior a l’inici de cada setmana de l’Escola d’Estiu mitjançant el formulari al web de l’Ajuntament

Lloc: Col·legi Públic “Severí Torres”.
Dimarts 29 de juny.

De 17.00 h a 18.30 h.
Partida de raspall al trinquet. Juvenils.

De 18.30 h a 19.30 h
partida de raspall al trinquet. Professionals.

—————————–

Nota: Totes les activitats tindran aforament limitat. En cas que es considere oportú es faran inscripcions prèvies corresponents.

- PUBLICITAT -