- PUBLICITAT -

 

De l’1 de juliol al 31 d’agost

Servei de “Biblio Piscina” entre l’1 de juliol i el 31 d’agost.
L’Ajuntament de Castelló ofereix un nou servei a les persones usuàries de la piscina municipal, la Biblio Piscina. L’objectiu d’aquest serveis és oferir la possibilitat de consultar i agafar en préstec els fons de les biblioteca, revistes, diaris, etc. Tot açò, habilitant un espai de lectura a l’aire lliure.
L’horari de la Biblioteca Pública Municipal «Joan Fuster» serà l’habitual excepte les vesprades amb el servei de Biblio Piscina que romandrà tancada

PUBLICITAT

Horari Biblio Piscina:
De l’1 de juliol al 31 d’agost.
Piscina Municipal.
Dimarts i divendres de 17.30 a 20.00 h.

Horari Biblioteca Pública Municipal «Joan Fuster»:
De l’1 de juliol al 31 d’agost.
Matins: De dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h.
Vesprades: Dilluns, dimecres i dijous de 17.00 a 20.30 h.

‘Biblio Piscina’

Dijous 1 de juliol

22.00 h. Cinema d’Estiu. Onward ​
Ambientat en un món de fantasia suburbana, dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, s’embarquen en una aventura en la qual es proposen descobrir si existeix encara un poc de màgia en el món que els permeta passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt xicotets com per a poder recordar-ho. A la plaça de l’Om.
Qualificació: Per a tots els públics.

Dissabte 3 de juliol

20.30 h Ruta Nocturna. De Castelló al Cel
Activitat dins del programa d’activitats d’oci educatiu alternatiu, Estiu Actiu!
(A partir de 12 anys).
Eixida des del poliesportiu municipal.

Cal portar: calçat còmode, sopar i aigua, esprai antimosquits, frontal/llanterna, motxilla, tovalla menuda o estoreta plegable (per seure)
Inscripcions fins l’1 de juliol al web de l’Ajuntament.

20.00 h. Estiu en Dansa. Espectacle de Dansa «Trànsit» de la companyia Cocinando danza
Ens conta la història de Marga, una xiqueta que desitja convertir-se en una guàrdia de trànsit exemplar. Amb l’ajuda dels seus amics ens ensenyarà tot el que necessitem saber per a circular amb seguretat i fer-ho d’una manera més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Acompanyant-la descobrirem com els passos de vianants, els semàfors i tot tipus de senyals poden convertir-se en una autèntica dansa de color, una poesia de formes i diversió sense fi. Al parc de l’Estació.

Gaudeix de valent de TRÀNSIT i balla amb nosaltres des de la teua butaca
Més informació clica ací.
Converteix-te en un autèntic Trànsiter

Dimarts 6 de juliol.

De 17.00 h a 18.30 h. Partida de raspall al trinquet. Juvenils.
De 18.30 h a 19.30 h Partida de raspall al trinquet. Professionals.    ​

Dijous 8 de juliol

De 09.00 h a 12.30 h. Activitat Comarcal de joventut:
‘Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental’
El Departament de Joventut de la Mancomunitat de La Ribera Alta en col·laboració amb els Ajuntaments, Centres d’Informació Juvenil i Punts d’Informació Juvenil d’Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Castelló, Gavarda, Guadassuar, Manuel, Montserrat, La Pobla Llarga, Torís i la Mancomunitat de SBS La Comuna, organitza l’activitat “Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental”.

Dirigida a les persones joves entre 12 i 30 anys de la Ribera Alta. (Punt d’encontre al poliesportiu municipal

Inscripcions mitjançant: https://bit.ly/inscripciopindolamediambien  ​

22.00 h. Cinema d’Estiu. La Boda de Rosa
A punt de complir 45, Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix anar-se’n, deixar-ho tot i polsar el botó nuclear. Vol prendre les regnes de la seua vida i complir el somni de tindre un negoci propi. Però prompte descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seua filla  tenen altres plans, i de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar.  A la plaça de l’Om.
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys.

Dissabte 10 de juliol

21.00 h. Concert d’estiu. Banda Jove dirigida per Raül Seguí Penedès. Homenatge als nostres majors.
Concert dedicat als nostres majors, en gratitud per la seua llavor social i donant-los tota la importància que es mereixen. Per a l’ocasió hem triat una selecció de temes que segurament els portaran records de moments viscuts, així com, pasdobles, tangos, boleros i alguna sorpresa. No falteu, us necessitem. A la plaça de l’Església

Dimarts 13 de juliol.

De 17.00 h a 18.30 h. Partida de raspall al trinquet. Juvenils.
De 18.30 h a 19.30 h Partida de raspall al trinquet. Professionals.

Dijous 15 de juliol

De 19.00 h a 00.00 h Circuit intercomarcal de Màdel. Al poliesportiu municipal Antoni Escuriet.

22.00 h. Cinema d’Estiu. Birdman
Després de fer-se famós interpretant al cinema a un cèlebre superheroi, l’estrella Riggan Thomson (Michael Keaton) tracta de donar-li un nou rumb a la seua vida, lluitant contra el seu ego, recuperant la seua família i preparant-se per l’estrena d’una obra teatral a Broadway que li reafirme en el seu prestigi professional com a actor. A la plaça de l’Om.
Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys.​

Divendres 16 de juliol

De 19.00 h a 00.00 h Circuit intercomarcal de Màdel. Al poliesportiu municipal Antoni Escuriet.

Dissabte 17 de juliol

De 19.00 a 20.00 h Esdeveniment Aquagym a la piscina municipal.
Inscripcions a partir del 5 de juliol en la piscina municipal en horari de 10.00 h a 18.00 h. Inscripcions limitades.

Dijous 22 de juliol

22.00 h. Cinema d’Estiu. La llamada
Maria i Susana són dos adolescents rebels de 17 anys que es troben en el campament d’estiu cristià “La brúixola” a Segòvia, al que van des de xicotetes. Les dos senten passió pel reggaeton i l’electro-llatí, però les sorprenents aparicions de Déu a Maria començaran a canviar les seues vides… A la plaça de l’Om.
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys.

Dissabte 24 de juliol

20.00 h Concert Banda Simfònica Lira Castellonera «Arrel i identitat, les tradicionals melodies arreu del món»
En aquest concert, la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera, farà un recorregut pel folklore popular i tradicional d’arreu del món. ​ Ens endinsarem en el nostre país veí mediterrani, Grècia i escoltarem la seua cançó O Haralambis de ritme irregular i ballarem la dansa Vasilikos the jino a ritme dels passos del tradicional ball sirtaki.
Del Mar Mediterrani passem al Mar Groc, i amb la coneguda melodia Arirang, pròpia dels Coreans. A l’Auditori Municipal Rex.
Donatiu: 3 € socis i 5 € no socis.

​Dijous 29 de juliol

22.00 h. Cinema d’Estiu. Jojo Rabbit  ​
Jojo “Rabbit” Betzler (Roman Griffin Davis) és un solitari xiquet alemany que pertany a les Joventuts Hitlerianes que veu el seu món posat cap per avall quan descobreix que la seua jove mare Rosie (Scarlett Johansson) amaga en el seu àtic a una xiqueta jueva (Thomasin McKenzie). Amb l’única ajuda del seu millor amic imaginari, el mateix Adolf Hitler (Taika Waititi), Jojo haurà d’afrontar el seu cec nacionalisme amb les contradiccions d’una guerra absurda. A la plaça de l’Om.
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys.

Nota: Totes les activitats tindran aforament limitat. En cas que es considere oportú es faran inscripcions prèvies corresponents.

- PUBLICITAT -