- PUBLICITAT -

 

El passat divendres 12 de maig, l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica (AFICAS) de Castelló va organitzar una concentració per commemorar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia. L’esdeveniment va tenir lloc a les 12.30 h a la porta de l’Ajuntament de Castelló, on es va llegir un manifest per conscienciar la població sobre aquesta malaltia.

La Fibromiàlgia és una malaltia crònica que afecta un 2% de la població, principalment a dones. Malgrat ser una malaltia que causa dolor muscular generalitzat, també pot produir altres símptomes com la fatiga, la rigidesa articular, la dificultat per dormir i la depressió.

L’objectiu de la concentració va ser sensibilitzar la població sobre la Fibromiàlgia i altres malalties relacionades amb el dolor crònic, i destacar la necessitat d’investigació i suport per als pacients afectats. El manifest llegit per AFICAS va posar en relleu les dificultats que experimenten les persones amb aquesta malaltia per accedir a un diagnòstic precís i a un tractament adequat.

Durant la concentració, membres d’AFICAS van informar i van atendre preguntes dels ciutadans. També van aprofitar per a agrair a la ciutadania Castellonera la seua col·laboració en l’organització de l’esdeveniment i per la seua implicació en la promoció de la salut i el benestar de totes les persones.

En resum, la concentració organitzada per AFICAS el passat divendres va ser una oportunitat per conscienciar la població sobre la Fibromiàlgia i altres malalties relacionades amb el dolor crònic. Així mateix, va servir per a demanar més recerca i suport per als pacients afectats per aquesta malaltia. Endavant a AFICAS i gràcies per la seua iniciativa i per treballar per la visibilitat d’aquesta malaltia.

En les imatges que ací baix teniu podeu veure el manifest que es va llegir durant l’acte.

| GALERIA | AFICAS 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -