- PUBLICITAT -

CN | Aida

L’associació AFA Respir ha fet públic un comunicat a través del seu Facebook, compartint amb la comunitat una emocionant notícia: l’ampliació de les seues instal·lacions al centre de la plaça de l’Ermita. Segons el comunicat, la nova ampliació ha proporcionat més espai al primer pis del centre, oferint ara zones independents de treball, descans, menjador, sala de fisioteràpia i despatx.

Fotos: AFA Respir Castelló

Aquesta ampliació representa un avanç significatiu per a AFA Respir, ja que permetrà una millor organització dels espais i una prestació més eficient dels serveis que ofereixen. A més, el comunicat expressa el seu agraïment a l’Ajuntament, encapçalat per Horte Gómez Llácer, i al poble de Castelló, per recolzar i possibilitar aquesta important millora en les instal·lacions.

AFA Respir destaca també que, a més de l’ampliació dels espais, s’han renovat els mobles, garantint un entorn modern i funcional per als seus usuaris. Aquestes millores reafirmen l’aposta de l’associació per proporcionar un servei de qualitat i adaptat a les necessitats de la comunitat castellonera.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací