- PUBLICITAT -

 

ASSETJAMENT ESCOLAR I CIBERBULLYING

La convivència i les relacions humanes impliquen conflictes i pertorben els nostres ambients segurs i càlids. Un d’aquests conflictes, que desperta gran alarma social, és la violència o assetjament escolar, el que s’ha anomenat bullying, i sobretot ara el Ciberbullying, assetjament a través de les xarxes.

La violència està evolucionant en formes i en continguts, afecta l’autoestima, i provoca situacions de depressió, por, tristesa, vergonya, aïllament, pèrdua del sentit de pertinença, exclusió i baixa productivitat acadèmica.

PUBLICITAT

Per a aprendre què podem fer les famílies per a detectar i evitar aquestes situacions, dimecres 31 de maig tindrà lloc al CEIP Severí Torres una xarrada sobre ASSETJAMENT ESCOLAR I CIBERBULLYING.

La xarrada, que serà a les 18h anirà a càrrec d’Eva Bernal, criminòloga, agent d’igualtat i formadora de FAMPA que ja va fer una formació al Severí fa uns mesos amb gran èxit de participació i una resposta molt positiva per part dels assistents.

La xarrada és oberta a tot el poble, els socis de l’AFA del Severí tenen l’entrada lliure i els no socis poden accedir fent un donatiu de 2€.

Des de l’AFA del CEIP Severí Torres volem animar tot el poble a assistir, perquè pensem que és un tema important sobre el qual cal estar informat.

Som la llavor del Severí.
AFA CEIP Severí Torres

- PUBLICITAT -