- PUBLICITAT -

 

L’AFA Castelló Respir realitza una setmana plena de convivències i emotives experiències intergeneracionals entre les persones del centre Respir i els alumnes dels col·legis Severí Torres, Hernández i Santo Domingo i a més els alumnes de cicles formatius de l’IES Vicent Gandia.

Fotos: AFA Castelló Respir

Castelló Respir té al seu programa campanyes de sensibilització sobre les malalties neurodegeneratives, i la gent gran en general, i han començat pels més xicotets en edat escolar, fomentem l’envelliment actiu, l’associacionisme i la cooperació ciutadana per remar junts endavant contra l’exclusió social del nostre col·lectiu.

PUBLICITAT

Aquest és una gran iniciativa, que hagen pogut compartir estones i gaudir d’activitats divertides amb alumnes i persones de diferents edats, deu ser una gran satisfacció per als organitzadors, Respir i els col·legis participats.

Des de CN volem felicitar a Respir i a tots els participants, ja que totes aquestes activitats milloren la comprensió i el respecte entre generacions, les convivències intergeneracionals ajuden a eliminar prejudicis i estereotips sobre les diferents generacions, a més a més fomenten la solidaritat i promouen el suport mutu entre les persones de diferents edats.

Cal destacar que també milloren la qualitat de vida de les persones majors i al mateix temps el seu benestar físic i mental, així com les activitats compartides poden fomentar el sentit de comunitat i el benestar col·lectiu.

En resum, aquestes convivències intergeneracionals tenen un impacte positiu en les persones de diferents edats i en la comunitat en general, promovent el respecte, la solidaritat, la inclusió social i el benestar.

Com sempre Castelló Notícies amb la convivència, amb les experiències intergeneracionals.

- PUBLICITAT -