- PUBLICITAT -

Octubre ens deixa amb oratge estable i calorós

Uns començant la setmana…, altres estan al mig d’un pont festiu.

Uns i altres patint o gaudint, depén de com es mire, d’un oratge entre la primavera i l’estiu quan hui acomiadem el que segurament serà l’octubre més càlid dels últims 70 anys.

I l’acomiadem de bona gana amb l’esperança que no tarden a arribar canvis que ens aboquen a la tardor. I ja diuen que l’esperança és l’últim que es perd… perquè canvis de moment pocs o cap.

PUBLICITAT

La setmana comença amb ambient boirós i alguns núvols al cel, però sense perspectives de pluja i amb temperatures altes per no perdre el costum.

Dimarts ens espera un dia de Tots Sant de mànega curta, ja que després d’una nit de temperatures suaus a la costa i fresquetes per l’interior al centre del dia tornaran a pujar les temperatures quedant entre els 2 i els 27 graus a la major part d’observatoris.

I per als primers dies de novembre tampoc veiem canvis importants. Cal esperar més núvols i algun ruixat dimecres en punts de la costa que afavoriran un descens de les temperatures, però dijous bufarà el ponent i els núvols passaran de llarg, quedant l’atmosfera més neta i les temperatures més altes.

Divendres l’oratge serà estable i el vent més del nord farà que les temperatures tornen a ser més fresques.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -