- PUBLICITAT -

CN | Aida

El dia 14 de juny de 2024, Castelló ha dit adeu a Hortènsia, qui ha deixat aquest món. Aquesta trista pèrdua ha colpit els cors de familiars, amics i coneguts, qui hui comparteixen el dolor de la seua partida.

Acompanyem la família en aquests moments tan difícils, enviant el nostre més sincer condol i pensaments. La pèrdua d’un ésser estimat és sempre una experiència dolorosa, i el record de la seua vida romandrà viu en els cors de tots aquells que van tenir l’alegria de conéixer-la.

La cerimònia de soterrament en memòria de Hortènsia tindrà lloc el dia 15 de juny de 2024, a les 11.30 h a Castelló, on serà acomiadada per aquells qui la van estimar i respectar.

En aquests moments difícils, enviem els nostres més sentits condols a la família i amics, i els oferim tot el nostre suport i solidaritat en aquesta etapa de dol. La seua memòria romandrà viva en els cors de tots aquells que van compartir la seua vida.

- PUBLICITAT -

3 Comentaris

  1. Es una gran perdua y mes lo unides q estabeu les dos germanes y ta mare ara se es molt tris tirar avant pero aufet tot lo q haveu pogut molts anims y tirar avant y molts de recors molts bts a los dos

  2. Els festers i festeres de sta Barbara, vos acompanyen en el condol , molt d’animo a tota la familia en estos durs moment .

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací