- PUBLICITAT -

“Bonos” Comerç

 CN | ACUDIU

Este matí ens hem reunit amb Caixa Popular per a signar el conveni en el qual durem a terme la campanya  “BONOS” Comerç, Acudiu duplica els teus diners, aquest pròxim mes, amb fondos propis de l’associació.

El president d’ACUDIU (GRUP DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC D’ALBERIC) acompanyat del secretari han acudit a l’oficina de Caixa Popular per a reunir-se amb el seu director David i consolidar les bases de la campanya.

El pròxim 10 de juny en l’oficina de Caixa Popular farem el repartiment de 120  targetes a les primeres persones que vinguen aquata oficina.

Aquesta iniciativa naix per posar en circulació 6.000 € dels quals 3.000 € els aporta ACUDIU i la resta les 120 persones que vulguen duplicar la seua aportació de 25 €, i endur-se una targeta per valor de 50 € per poder gastar-los únicament i exclusivament en els 60 negocis associats ACUDIU que són actualment, posem en coneixement que qualsevol negoci d’Alberic NO associat  que vulga entrar en la campanya, pot fer-ho enviant un WhatsApp al 633 70 07 62 i ens posarem en contacte per associar-lo ràpidament (abans del 4 de juny) i que puga entrar en la campanya i tindre l’oportunitat d’estar dins de la roda d’afortunats que podran gaudir d’aquests 6.000 €.

PUBLICITAT

“D’aquesta manera estem injectant una quantitat econòmica important al teixit comercial d’Alberic directament als associats d’ACUDIU”. Ens comenta el president de l’associació Siquem.

Per als clients/consumidors fem un crida perquè el dilluns 10 de juny en horari de 9.30 h a 19.00 h ininterrompudament o fins a esgotar les 120 targetes acudisquen a les Oficines de Caixa Popular d’Alberic a fer la sol·licitud, abonar la seua part 25 € i endur-se la targeta de 50 €.

Atents a les xarxes socials d’ACUDIU Alberic on publicarem més informació de la campanya, els avancem que és una campanya per a major d’edat, que sols podem donar una sol·licitud de targeta per DNI i que si algú no pot acudir té l’opció de firmar un document de representació per no perdre l’oportunitat. Remarca el secretari de l’associació Sergi.

Aquests són el negocis participants: ADVANCED FACILITY SERVICES, AGROTATA, AMG DESIGN, ANAMA ESTILISTA, ASL SERVICIOS ELECTRICOS, ATMÓSFERA SPORT MALUAN, AVANT FISIOTERÀPIA, BANCO MEDIOLANUM / AGENTE CHRISTIAN QUINTANA, BARBERIA GARRIT, BAR GLORIETA, CAFETERIA VICKY, CAIXA POPULAR, CALZADOS ANA, CARMEN FLORISTA, CARNS I EMBOTITS JOSE VICENTE, CENTRE OPTIC ALBERIC, CENTRE PEDAGÒGIC EDUCAMOR, CLINICA VETERINARIA CIUDAD JARDIN, EL VESTIDOR DE JULIA, ELECTRODOMÉSTICOS ANTONIO VIVES,ELENA STYL, FARMACIA LARISA ALIAGA, FERRETERIA B. PELEGRÍ,FLORS I PLANTES EL JARDI,FORN DE SANT ROC D’ALBERIC,FORN EL CAMPANERO,FORN GERMANS DURÁ, GLORIA ESTETICA Y BELLEZA, GREDOS MODA, L·LUSIÓ, INFOALBERIC, JOYERIA ISA, KEROUAC COMUNICACIÓ, LA BOTIGA DE LUCIA, LIMPIEZAS MARÍN, LLIBRERIA PAPERERIA MODERNA, LOTERIA AFORTUNADA, LOTERÍAS ÒSCAR VELLO, MASLIFE,MICROSAT INFORMATICA,MS ÓPTICOS,NOU ESTIL (PERRUQUERIA I ESTÉTICA),OFICINA CARTOGRÀFICA RAMON IBORRA, PALANTE, PAPELERÍA LIBRERIA ALFIL.BE ALBERIC, PELUQUERÍA TISORETES, PINTURES COMERCIAL ALBERIC, RICHI, RIOSCAR, ROSTIDOR ALBERIC, SAL & SUCRE, SALÓ DE TÉ SUNI, TALLERES OLTRASOL, TALLERES MESTRE, TIC – TAC BEBÉ, TÍNTARO ESTÈTIC, VEREVENTS, VERIMPRESSIO, XÚQUER REGAL, ZIC ZAC LIMPIEZAS

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací