- INFORMACIÓ -

 

La Policia Local de Castelló ha intensificat la vigilància i ha reforçat els serveis policials per afrontar el nivell de preemergència establert pel Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana amb els NIVELLS ROIG I TARONJA.

PUBLICITAT

La Policia Local ha incidit en la prevenció amb la restricció de pas als accessos de les zones més susceptibles d’inundacions i arrossegament d’aigües.

Han sigut diversos veïns que han sol·licitat la intervenció de la Policia Local per incidències amb la forta pluja, tant al terme del nostre poble com al nucli urbà de la població.

Entre altres es va prestar servei d’ajuda humanitària al col·legi Severí Torres, traslladant el menjar d’un edifici a l’altre dels alumnes que es quedaren al menjador.

També es va regular el trànsit rodat a la carretera CV-542 per inundació de la via, al carrer Vicent Andrés Estellés, Soler i Estruch, etc… per inundacions de les vies.

La preemergència pel risc d’inundacions al nostre punt geogràfic va ser des del dia 15 fins al 19 de novembre.

Afortunadament els veïns del poble de Castelló no han patit a penes danys materials, i per sort cap dany personal.

Els accessos a les zones inundables continuen tancats a dia de hui, 20 de novembre, no obstant, s’ha obert el pas a la passarel·la del riu, ja que el nivell d’aquest és normal i des del Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana han retirat la preemergència de risc per fenòmens meteorològics.

Continuarem treballant per al poble….

Policia Local de Castelló

- PUBLICITAT -