- PUBLICITAT -

 

El passat dijous va tindre lloc a Castelló, l’activitat comarcal de joventut “Píndoles Informatives sobre Voluntariat Mediambiental” organitzada per la Mancomunitat de la Ribera Alta (@joventut_riberaalta) i la Xarxa Jove de @gvaivaj , en col·laboració amb els Ajuntaments, CIJs i PIJs de la Ribera Alta.

La jornada va consistir en tallers educatius sobre fauna fluvial i restauració de bosc de ribera, a càrrec de la Fundació Limne, i píndoles informatives i d’associacions mediambientals a la comarca de la Ribera Alta, com ara l’Associació “La Ribera en Bici- Ecologistes en Acció” i l’Associació “Interpreta Natura”.

Una jornada s’emmarca dins del pròxim IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2021 “Canvi Climàtic”, que tindrà lloc a octubre al municipi de La Pobla Llarga, on continuarem treballant en aquesta temàtica entre les i els joves.

PUBLICITAT

L’activitat ha resultat ser tot un èxit de participació entre la joventut, on més de 40 joves de la comarca han aprés sobre la importància del voluntariat mediambiental i la situació que vivim respecte a l’emergència climàtica, junt amb la necessitat de portar a terme accions individuals i col·lectives per a la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

En aquesta línia, des de l’Ajuntament de Castelló, hem organitzat aquest any diferents jornades i activitats de sensibilització mediambiental. Des del Repte del Reciclatge, passant per Jornada EcoEduca i finalitzant amb un voluntariat mediambiental junt l’Associació Acció Ecologista – Agró, hem pogut aprendre a respectar i cuidar encara més el nostre entorn més pròxim.

Moltes gràcies a totes les persones pel seu interés i participació, així com a totes les entitats que han fet possible totes i cadascuna de les activitats anteriors!

Esperem poder dur a terme més activitats com aquestes i continuant defensant i lluitant pel medi ambient!

#PíndolesInformatives #VoluntariatMediambiental #EmergènciaClimàtica #Conscienciació #Participació #JovesRiberaAlta #MediAmbient #XarxaJove #JoventutRiberaAlta

- PUBLICITAT -