- PUBLICITAT -

 

L’Associació de Serveis i Comerç de Castelló celebra hui 25 d’octubre amb aquest vídeo el Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de potenciar, promoure i promocionar el comerç local i els establiments de proximitat, així com ressaltar la importància que té el sector dins d’un model econòmic sostenible i inclusiu.

L’ACC considera que el comerç local és un element essencial per a la qualitat de vida de Castelló motiu pel qual dona el seu suport a celebració del Dia del Comerç.

PUBLICITAT

L’ACC no sols vol compartir aquesta iniciativa amb l’administració autonòmica i en  Unió Gremial, (Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià), també vol que la ciutadania Castellonera siga l’actiu més importat d’aquest dia, ja que el paper que juga el comerç dins de l’economia real és essencial per a la transició del model econòmic que necessitem. Un paper que aquest sector ha evidenciat més que mai al llarg de la pandèmia, ja que ha posat l’accent a atendre les necessitats de la població que més el necessitava, adaptant-se a unes circumstàncies canviants i imprevisibles.

Pancarta col·locada a la façana de l’Ajuntament de Castelló

El comerç és una peça fonamental del teixit socioeconòmic valencià i la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, vol donar el reconeixement que aquest sector es mereix amb la celebració del Dia del Comerç Local el dia 25 d’octubre.

Rafael Climent González, Conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana publica en el seu Facebook aquest vídeo d’agraïment a tots el comerços:

Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -