- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

 

Una porteria de garantia internacional, aquest és el titular d’una notícia del Valencià Club de Futbol.

Font de la informació: www.valenciacf.com, Fotos: Lázaro de la Peña.

PUBLICITAT

Fins a 4 porters dels equips d’Acadèmia VCF són internacionals amb les categories inferiors d’Espanya i Bulgària.

Fotos_ València CF

La porteria de l’Acadèmia VCF està ben defensada. Així ho diuen les estadístiques i així ho indiquen també els múltiples porters internacionals amb els quals compta l’Acadèmia VCF en quasi totes les edats de les categories seleccionables que conformen el futbol formatiu.

4 dels porters de l’Acadèmia VCF són internacionals: David Vassilev, amb la selecció Sub-19 de Bulgària, el castelloner Vicent Abril amb la Sub-18 d’Espanya, Raúl Jiménez amb la Sub-17 d’Espanya i l’altre castelloner Luis Romero amb la Sub-15 d’Espanya amb les quals han participat aquesta temporada en diverses convocatòries.

Fotos: Lázaro de la Peña

“Estem recollint el fruit del treball de molts anys ”explica Unai Alba, Coordinador de porters de l’Acadèmia VCF. Estem contents sobretot pels xavals. Es va veient una evolució en ells, estan sent valorats fora, el feedback que rebem de la federació és molt bo i a continuar treballant perquè ells continuen creixent” indica Unai.

Unai al costat d’Aitor Bas, Andoni Ochotorena, Javi Martí, Jonatan Martín, Manolo Sampedro i Carlos Mormeneo conformen un departament que treballa intensament per a traure el millor rendiment dels jugadors en una posició tan específica com la de porter.

Fotos_ València CF

Nosaltres som ací per a donar-los suport i ajudar-los, però el treball és d’ells, el sacrifici i esforç que dediquen. Es mereixen tan bo com els vinga” detalla Aitor Bas, Responsable de Metodologia Específica de Porters.

Vassi, Vicent Abril, Raúl Jiménez i Luis Romero conformen un pòquer de porteres internacionals difícil de reunir en una mateixa pedrera. Els 4 a més amb virtuts similars quant a la seguretat, envergadura, agilitat sota pals i la resta de capacitats que treballen dia a dia en la Ciutat Esportiva de Paterna.

Fotos: Lázaro de la Peña

Estem molt agraïts als cossos tècnics i als entrenadors de porters que dia a dia ens fan millorar i al final això dona els seus fruits” destaca David Vassilev, Vassi, que alterna la porteria del VCF Juvenil A amb la selecció Sub-19 de Bulgària.

El seu company en el VCF Juvenil A, Vicent Abril, també és internacional, en aquest cas Sub-18 amb Espanya. És un orgull ser internacional i fer-lo amb el València CF perquè des de xicotet sempre he volgut jugar ací”.

Fotos_ València CF

Em sent afortunat de poder representar a la selecció més fer-ho des del València” incideix també Raúl Jiménez portera del VCF Juvenil B i internacional Sub-17 amb Espanya. El més jove de tots és Luis Romero, que enguany ha estrenat internacionalitat amb Espanya Sub-15. “És un privilegi per a mi representar al meu club i a la selecció nacional” conclou el porter del Fundació VCF Cadet.

Fotos_ València CF

Segueix tota la informació de l’Acadèmia VCF en les nostres xarxes socials:
Instagram: @academiavalenciacf
Twitter: @acadèmia_VCF

Font de la informació: www.valenciacf.com, Fotos: Lázaro de la Peña.

- PUBLICITAT -