- PUBLICITAT -

Les temperatures baixaran poc respecte als valors d’ahir

Els termòmetres, tal com estava previst, marcaren ahir valors de ple estiu, però no de qualsevol dia… d’un dia fort d’estiu amb màximes que tocaren i fins i tot superaren els 35 graus.

Hui no es quedaran enrere. Potser no pugen tant com ahir, però només quedaran 2-3 graus més baixes. Pense que no bufarà el ponent i el llebeig que ahir es deixava sentir a l’interior de la meitat sud del País Valencià i el vent dominant durant tot el dia serà el xaloc (sud-est), però la massa d’aire càlida continuarà mantenint molt altes les temperatures en tindre-la molt a prop nostre.

PUBLICITAT

Demà dijous en compte de baixar, com seria desitjable, tornaran a pujar perquè a l’interior i al sud del País es deixaran sentir de nou el ponent i el llebeig.

Pocs canvis s’esperen per divendres en ser un dia tan calorós i pesat com demà, i si es compleixen les previsions que donen alguns mapes dissabte podria ser el dia més calorós de la setmana en deixar-se sentir el ponent durant bona part del matí tant a l’interior com a la costa. Dissabte podria ser el dia que es bateren molts rècords de temperatura per a un mes d’abril al País Valencià.

Diumenge agrairem que les temperatures no pugen tant, tot i continuar marcant valors més estivals que primaverals.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fredo calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -