- PUBLICITAT -

El Club de Triatló Castelloner A7 Triatló LAW continua líder després del triatló relleu mixt de Bétera

Vídeo resum de la prova:

CN | Club de Triatló Castelloner

El club de Triatló Castelloner, A7 Triatló LAW disputà el passat 4 de Maig una prova més de la Lliga de Club | Caixa Popular de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Es tractava del Campionat Autonòmic de  Triatló per Relleus Mixtes de Bétera, prova on cada equip està format per 2 xiques i 2 xics que competirán en una distància SuperSprint de forma individual i lineal, donant el relleu al company o companya una vegada finalitzada la seua competició.

En aquesta ocasió el A7 Triatló LAW estava representat per Jose Rubio, Carla Albero, Joan Gaitán i Ainhoa Chorda, que participaren en la prova en aquest ordre. Amb un temps total de 1h27’04” finalitzaren en 31ª posició del Campionat Autonòmic i aquest temps els valdria per a quedar en 4ª posició de la Lliga de Clubs Masculina i 9ª posició en la Lliga de Clubs Femenina.

PUBLICITAT

Amb 6 proves ja disputades i 3 proves pendents els xics lideren la divisió de Promoció, una classificació molt apretada amb equips potents lluitant per l’ascens a 2ª Divisió (ascendixen de forma directa els 5 primers classificats). Les xiques ocupen també posició de podi, amb una 3ª posició també estàn lluitant pel desitjat ascens a 2ª Divisió Femenina, també estarà molt disputada fins al final i també ascendiràn les 5 primeres classificades.

Pròxima parada: Campionat Autonòmic de Triatló per Equips a Vinraròs, el 8 de juny

Com sempre agrair als nostres patrocinadors i companys de viatge, sense ells res d’açò seria possible: LAW #LikeAWoman, Nutrim, Xúquer Inmobles, Ade&Lina Moda Infantil, Corpo Sano, Move Cycling i Ajuntament de Castelló – Regidoría d’Esports.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací