- PUBLICITAT -

 

Vesprada amb més de quatre hores de programació especial infantil amb cine, el festival ‘Feretes i cançonetes 2021’ i ‘Magnífics’ per a esperar a casa els regals de la nit més màgica

La gran final de ‘Rosquilletres’, en el ‘prime time’ del dia de Reis amb el Col·legi Hernández, de Castelló.

Col·legi Hernández, de Castelló

À Punt ha preparat per a la vesprada del dimarts 5 de gener una programació molt especial pensada per als menuts de la casa mentre ses Majestats els Reis d’Orient arriben a la Comunitat Valenciana. A partir de les 16:00 hores s’estrena la pel·lícula Belle i Sebastian.

A les 17:30 hores, els Reis d’Orient arriben a À Punt i amb ells presentarem les novetats de La Colla per a l’any que ve en una recepció molt especial i a continuació comença el festival Feretes i cançonetes 2021 dins del cicle Menut Palau del Palau de la Música de València.

Festival Feretes i cançonetes

A partir de les 19:00 hores, els xiquets podran gaudir per À Punt de la recepció en directe de ses Majestats els Reis d’Orient, que arribaran acompanyats del patge Miquel, de la missatgera Caterina, de la Dolça… i de la resta del seu seguici, ben carregats de regals i d’il·lusió per a convertir la vesprada en màgica. Gaudirem amb Melcior, Gaspar i Baltasar d’una vespra de Reis diferent, però amb les mateixes emocions de sempre.

Belle i Sebastian

Nadal no seria una festa completa sense una miqueta de màgia. Vila-real, Alcoi i, finalment, Benidorm, seran les parades d’una ruta amb els il·lusionistes de Magnífics, Nacho Diago i Rubén Aparisi, en un programa que ens deixarà bocabadats.

PUBLICITAT

La gran final de ‘Rosquilletres’, en el ‘prime time’ del dia de Reis.

Rosquilletres gran final

El dimecres 6 de gener, en el prime time, posarem fi a les vacances escolars amb la gran final del concurs Rosquilletres. A partir de les 22:00 hores, els 18 membres dels sis equips classificats al llarg de la temporada competeixen individualment per a esdevindre el millor lletrejador o la millor lletrejadora de la Comunitat Valenciana. Hi participen l’IES Serra d’Espadà, d’Onda; el Col·legi Carmelites, de Gandia; l’IES Mare Nostrum, d’Alacant; l’IES Josep Segrelles, d’Albaida; l’IES l’Alcalatén, de l’Alcora; i el Col·legi Hernández, de Castelló (Ribera Alta).

- PUBLICITAT -