- PUBLICITAT -

À Punt presenta un nou joc en línia per endevinar cançons valencianes

El nou entreteniment se suma a l’existent que consisteix a reconéixer pobles a partir d’una silueta

À Punt llança un nou joc de cançons valencianes que proposa cada dia un repte musical, que consisteix en reconéixer una cançó escoltant només els primers segons. Aquest és l’últim passatemps de la radiotelevisió pública, que pretén «fer conéixer millor la música valenciana».

Després de l’èxit de PobleCV, À Punt valencianitza ara Heardle, el joc musical que «més s’ha viralitzat a tot el món en les últimes setmanes». El mecanisme és molt senzill: cada dia es presenta una cançó nova i l’usuari té un màxim de sis intents per a aconseguir encertar el títol i l’artista.

L’objectiu és descobrir la cançó del dia com més prompte millor i compartir els resultats en les xarxes socials. A més, la pantalla final mostra un enllaç a la llista de reproducció de Spotify que arreplega totes les cançons del joc.

PUBLICITAT

La llista combina gèneres musicals molt diversos i singles contemporanis i de sempre perquè tota classe de públic puga gaudir del joc -disponible ací– cada dia.

Una imatge de l’APP per endevinar cançons valencianes

PobleCV, el primer

Per la seua banda, el primer joc en línia d’À Punt fou PobleCV -que proposa endevinar la silueta d’un municipi- i ja supera les 74.000 pàgines vistes al juny. El hashtag #PobleÀPunt acumula més d’un milió d’impressions en Twitter, on els jugadors i jugadores comparteixen els resultats del repte diari.

Silueta de Castelló (Ribera Alta)

El mecanisme consisteix que cada dia es mostra una silueta que correspon a un terme municipal i l’usuari ha d’endevinar de quin poble es tracta en un màxim de sis intents.

Si no s’encerta a la primera, s’obté una pista amb la distància en quilòmetres i la direcció des del municipi introduït fins a l’amagat.

Una de les imatges per a identificar i promocionar la campanya «Castelló Poble 2030»
- PUBLICITAT -