- PUBLICITAT -

 

A les 22.45 h, la televisió autonòmica realitza un homenatge a una de les festes de més llarga tradició al País Valencià. 

Aquest diumenge 14 de febrer, a les 22:45 h, À Punt emetrà Darrere de la màscara, el Carnaval de Vinaròs. Aquest documental de 54 minuts repassa la història del Carnaval a través d’entrevistes a diferents personatges històrics i locals de la festa més rellevant de Vinaròs. Una festa que, aquest any, s’ha vist suspesa per la pandèmia de la Covid-19.

PUBLICITAT

El document mostra tot allò que no es veu: l’evolució de la festa, l’impacte mediàtic o el treball de reines, reis i dissenyadors, així com de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC) i de l’Ajuntament de Vinaròs.

Es tracta d’un documental que relata la història del Carnaval de Vinaròs des dels orígens fins a esdevindre una festa referent de primer nivell, declarada festa d’interés turístic regional. Amb testimonis i imatges inèdites, coneixem l’entramat i la llarga tradició d’un carnestoltes que destaca per l’excel·lent posada en escena, la vistositat en la desfilada i el suport de tot un poble.

- PUBLICITAT -