- PUBLICITAT -

 

Per sempre, Genovés és el nom del programa sobre la figura del pilotari Paco Cabanes que s’emetrà a partir de les 20:30 hores 

À Punt emetrà el diumenge 8 d’agost a les 20:30 h el programa especial Per sempre, Genovés en un homenatge pòstum al pilotari Paco Cabanes, el Genovés. El documental, guionitzat pel periodista Xavier Alberola, repassarà la trajectòria professional i la figura del pilotari de la localitat de la Costera com a llegenda de l’esport autòcton valencià.

Rovellet, Puchol, Fredi, Àlvaro i Toni Mollà són alguns dels personatges convidats que recordaran la figura del pilotari que ens va dir adeu el dissabte passat.

PUBLICITAT
El Genovès, el número u de la Pilota

El documental, gravat al trinquet de Pelai i al seu poble natal, inclourà imatges inèdites i testimonis de veïns, pilotaris, trinqueters, familiars, amics i aficionats del “mestre de pilotaris”.

Amb l’emissió d’este documental, À Punt s’afig als homenatges que ja estan preparant diferents col·lectius esportius i culturals a qui és considerat el millor pilotari de tots els temps.

D’altra banda el dissabte dia 7 d’agost a les 19:50 h, À Punt Mèdia retransmetrà l’últim partit de pretemporada del Vila-real CF abans de la disputa de la final de la Supercopa d’Europa contra el Chelsea FC programada per al dimecres 11 d’agost.

- PUBLICITAT -