- PUBLICITAT -

 

La retransmissió de la gala ha obtingut un 7,1% d’audiència. Una mitjana de 117.000 persones van seguir des de casa per la televisió i el web la gala Celebrem 3 anys d’À Punt.

Una gala plena d’humor, actuacions i premis sorpresa que s’ha retransmés des del Teatre Principal de València.

PUBLICITAT

Burjassot, 11 de juny. À Punt ha complit tres anys d’emissions i per a celebrar-ho va organitzar anit una gran gala des del Teatre Principal de València amb aforament limitat i totes les mesures de prevenció per a garantir la seguretat dels convidats a la festa.

Entre els assistentes a la festa d’aniversari de la televisió pública valenciana acudiren el president de la Generalitat, Ximo Puig, els màxims representants del Consell Valencià, l’alcalde de València Joan Ribó; els presidents de les diputacions d’Alacant i València, Carlos Mazón i Toni Gaspar; representants del món de l’esport com ara el València CF, el Vila-real i la pilota valenciana entre altres institucions i associacions de tota la Comunitat Valenciana.

Com amfitrions van estar Mar Iglesias, presidenta del Consell Rector de la CVMC i Alfred Costa, director general d’À Punt.

També acudiren nombrosos rostres habituals de la pantalla com ara presentadors de la televisió i la ràdio, productors i actors de sèries i pel·lícules valencianes.

Alfred Costa, director general d’À Punt ha assenyalat que “tenim motius de celebració perquè, a pesar de totes les dificultats, complim tres anys en un moment de consolidació i creixement d’À Punt Mèdia”.

Aquesta festa ha sigut una abraçada a tots els que durant aquests tres anys han fet i fan possible les emissions d’una televisió pública valenciana de proximitat. “Cada dia ens guanyem l’estima i la confiança de l’audiència amb un projecte de servei públic basat en la qualitat i la proximitat”, ha explicat Costa. “Amb la irrupció de la crisi sanitària vam transformar un repte en una oportunitat de demostrar que érem un servei essencial. No ho hauríem aconseguit sense l’esforç de la magnífica plantilla de professionals d’À Punt Mèdia”.

Tampoc no faltaren a la gala d’ À Punt les representants de les principals festes de la Comunitat com ara les Falles de València i la Magdalena de Castelló. Les belleses de les Fogueres d’Alacant no acudiren per coincidència amb l’assaig de l’elecció de les candidates a la seua agenda, acte que retransmetrà el dissabte 19 de juny la televisió d’À Punt. També hi han assistit representants de l’associació Sant Jordi d’Alcoi, associacions de la premsa de tota la Comunitat Valenciana, ONG, empreses anunciadores d’À Punt i directors de mitjans de comunicació.

També va servir d’homenatge a aquelles persones que han cuidat de nosaltres durant la pandèmia. L’oncòloga Anna Lluch i la cap de l’UCI de l’Hospital Clínic de València, Marisa Blasco, dirigiren unes paraules d’agraïment al públic assistent en representació del personal sanitari.

Actuacions en directe i premis sorpresa plens d’humor

Celebrem 3 anys és el nom d’esta gala que, convertida en programa d’entreteniment, es va emetre anit per la televisió i les plataformes digitals. La gala d’aniversari va estar presentada per Àlex Blanquer i Lluís Cascant.

La part musical va comptar amb les actuacions en directe de Samantha Gilabert, La Fúmiga, Pep Gimeno Botifarra i la guanyadora i finalista del talent show Duel de veus, Laura Sánchez i Guillem Mayo. L’espectacle també ha inclòs els monòlegs de l’actor Ferran Gadea i els presentadors Òscar Tramoyeres i Pepa Cases.

Un dels moments més divertits del Celebrem 3 anys va ser el lliurament de set premis que van sorprendre el públic:

– Premi El directe és així, per a Rosa Romero i Adrià Revert.
– Premi Anar a bacs, per a Carolina Ferre i Eugeni Alemany
– Premi Atac de riure, per a Clara Castelló.
– Premi Reporters tot terreny, per a José Coloma.
– Premi Este concurs se n’està eixint de mare, per a Eugeni Alemany.
– Premi Roïns d’À Punt, per a Lola Moltó per Diumenge, paella.
– Premi Ací falta una bollideta, per a Màxim Huerta i Maribel Gil.

La retransmissió de la gala ha obtingut un 7,1% d’audiència. Una mitjana de 117.000 persones van seguir des de casa per la televisió i el web la gala Celebrem 3 anys d’À Punt.

À Punt celebra els 3 anys de la televisió pública

- PUBLICITAT -