- INFORMACIÓ -

 

La programació especial serà una festa plena de convidats, com Andreu Buenafuente i Álvaro Morte, el professor de ‘La casa de papel’

Burjassot, 8 de juny de 2020. À Punt compleix dos anys de l’inici de les emissions el dimecres 10 de juny i per a celebrar-ho s’ha preparat una programació especial com a agraïment a la fidelitat dels espectadors de la televisió pública valenciana.

PUBLICITAT

El programa favorit de les nits dels dimecres (22:00) NO TENIM TRELLAT promet no decebre ningú amb el seu “Dos anys À Punt”. Òscar Tramoyeres repassarà en clau d’humor els últims trenta anys de la societat valenciana. Una hora després (23:00) és el torn de Pere Aznar amb el seu grup de reporters. L’equip d’ASSUMPTES INTERNS tindrà com a convidats especials Andreu Buenafuente i Álvaro Morte, el professor de La casa de papel. 

Atrapa’m 2 aniversari

Els presentadors concursen en Atrapa’m si pots per una bona causa

El concurs de la sobretaula ATRAPA’M SI POTS amb l’humorista Eugeni Alemany es vesteix de festa (15:10) i rebrà al plató uns concursants molt coneguts: la reportera Berta Báidez, l’actriu Carmen Juan, la reportera Àlex Blanquer, el divulgador científic Arcadi Garcia, Lluís Cascant i Lluís Obiols, de L’oratge. Tots concursaran per una bona causa, un pot solidari de 1.000 € per a l’ONG que ells decidisquen.

Carolina Ferre i els seus col·laboradors ens acompanyaran quatre hores per a celebrar el segon aniversari. À PUNT DIRECTE (16:00) ens convida a gaudir de moments inoblidables compartits amb cares conegudes de la televisió. El magazín obri les portes per a rebre les felicitacions de personatges de rellevància social en l’àmbit estatal i repassarà les retransmissions fetes als pobles i ciutats.

El magazín d’actualitat TERRA VIVA (12:00), que presenta Jordi Payà, amplia la seua franja horària amb dos hores. El programa recordarà situacions mediambientals que han canviat per l’oratge (incendis, la Dana, Gloria) i mostrarà com s’han recuperat zones afectades en aquests dos anys.

Terra Viva

També es mostrarà el desplegament que À Punt Mèdia ha dut a terme, amb motiu de la situació per la Covid-19, per a oferir la informació més completa i actualitzada al voltant de la pandèmia, un fet que ha possibilitat visibilitzar encara més la funció de servei públic d’À Punt.

Compartim À Punt

“La resposta de l’audiència dels últims mesos és molt gratificant per a dur a terme el nostre projecte amb il·lusió. És un bon indicador del camí pel qual volem avançar. Treballem per a ser un reflex de la societat valenciana i garantir l’eficiència dels recursos econòmics i humans dels quals disposem”, ha assenyalat Alfred Costa, el director general d’À Punt.

La programació és completa per a recordar tots junts els dos anys d’À Punt i de la recuperació de la televisió pública i el seu paper fonamental de servei públic com a eix vertebrador de la Comunitat Valenciana. Compartim un projecte. Tot es fa amb l’únic objectiu que s’assente un model accessible per a tots els públics amb una programació que siga reflex dels valors de la societat valenciana: tolerant, inclusiva, acollidora, innovadora, creativa, solidària i responsable.

No Tenim Trellat

“En aquests moments d’incertesa, complicats per a tots els sectors de la societat, la televisió pública valenciana està al costat dels que ens necessiten. Som el vehicle de comunicació ideal per a mostrar el que passa al nostre territori. À Punt és la finestra del nostre present per a construir junts un futur compartit”, explica Alfred Costa.

À Punt és l’espai públic de comunicació per excel·lència a la Comunitat Valenciana i vol continuar per aquest camí: ser referència informativa, amb propostes de qualitat en els continguts de la programació. La televisió valenciana compleix l’essència de les radiotelevisions públiques autonòmiques: oferir un servei públic de proximitat.

À Punt Directe

En aquests dos anys d’emissions, des del 10 de juny de 2018, l’espai públic de comunicació ha oferit una graella ininterrompuda amb continguts per a tots els públics i complint les obligacions del contracte programa. Està formada per documentals, programes d’entreteniment, retransmissions festives, musicals i artístiques, sèries de ficció i per descomptat, programes d’actualitat i informatius. No falta una oferta infantil pròpia, La Colla, amb més de 11.200 socis, amb continguts que responen a una carta de valors pròpia que els transmet la importància de la convivència i del respecte. És una aposta pel present que cuida els espectadors del futur.

- PUBLICITAT -