- PUBLICITAT -

Començarem a notar hui l’arribada del fred des del nord

CN | Jordi Payà

El fred s’ha fet d’esperar, però no tardarà a arribar i estendre’s per tot arreu. Els termòmetres per fi marcaran els valors que toca!! Tard, però en poques hores arriba la tardor.

PUBLICITAT

De tota manera parlem fred, però tampoc serà una barbaritat el que baixaran les temperatures.

Hui encara serà un dia que compartirà trets de l’oratge dels últims dies amb temperatures prou altes i vent prou encalmat, amb temperatures un descens tèrmic al nord acompanyat pel mestral que demà es generalitzarà i portarà una massa d’aire més freda.

Dimarts és el dia que molta gent està esperant des de fa temps i potser queden decebuts perquè baixaran les temperatures de forma notable respecte els valors que hem anat suportant les últimes setmanes, i perquè molts mitjans de comunicació van anunciant l’arribada del fred i de l’hivern… però ací al País Valencià simplement tindrem notícies per i de la tardor, i del vent de mestral que deixarà un dia molt antipàtic accentuant la sensació de fred.

Tant dimecres com dijous continuarà deixant-se sentir el mestral i baixant les temperatures que tocaran fons dijous i començaran a recuperar-se tímidament divendres, però com espot comprovar al mapa continuarem amb domini del sol i sense notícies de la pluja.

Recordeu passar bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací