- PUBLICITAT -

Últim dia sense ponent

CN | Jordi Payà

No és el que desitgem ni el que més falta fa, però hem d’anar fent-nos l’ànim que en menys de 24 hores torna el ponent, un ponent que es reforçarà dia a dia fent-nos acabar farts d’ell.

El clot del negre – Cotes – Joanjo Puertos

Hui serà l’últim dia sense ponent. Al nord potser es deixarà sentir un poc el mestral, però bufarà fluix i sense massa continuïtat, i al centre i al sud serà el xaloc qui predomine durant el matí i el gregal de vesprada acumulant núvols baixos a la costa i deixant les temperatures un pèl més fresques. Al nord i per l’interior, en canvi, farà més calor.

PUBLICITAT

Demà de matí notarem des de primera hora com el vent va imposant-se de ponent i com es reforça des de migdia i sobretot de cara a la nit, Les temperatures pujaran un parell de graus de nit i també al centre del dia.

Dijous ja ens fartarem del ponent perquè augmentarà la seua força des de bon matí, i encara bufarà més fort, divendres, dissabte i diumenge.

De pluja tampoc cal esperar de cara a la recta final de la setmana. Pot plore per l’interior la matinada de dijous a divendres i divendres fins a la nit, però una volta més els núvols passaran de llarg empentats pels forts vents de ponent.

Passeu bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací