- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Començarem a notar hui un descens tèrmic que tindrà continuïtat el cap de setmana

CN | Jordi Payà

Cal tindre clar on vivim i saber filtrar els titulars de premsa que ens arriben de cara als pròxims dies perquè tot el món parla de fred, d’un sobtat i notable descens tèrmic, però pense que no hi ha, per tant, almenys ací, al País Valencià.

A Sant Joan…

Pense que és més acurat parlar d’un descens de les temperatures que portarà les temperatures a valors més ajustats a l’època, però els termòmetres encara marcaran valors per damunt dels valors normals per al desembre: hui encara quedaran per damunt dels 20-22 graus a la costa, demà quedaran un poc per davall dels 20 graus, diumenge els costarà arribar als 15 graus, però dilluns el ponent s’encarregarà de nou de fer pujar les temperatures.

PUBLICITAT

Comencem el dia amb el front que vol travessar el País Valencià que pot deixar alguna gota i amb vents de ponent que tot i ser més frescos que ahir encara mantindran altes les temperatures.

Pense que haurem d’esperar a demà dissabte per abrigar-nos més perquè tot i lluir el sol amb pocs impediments l’ambient serà prou més fresc.

Diumenge encalmarà el vent i això afavorirà que les temperatures continuen baixant, però no tardarem a notar com dilluns el ponent torna a la càrrega.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -